VIP - MIMINA: Arichteva a Růžičková už vyhlížejí čápa? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

VIP - MIMINA: Arichteva a Růžičková už vyhlížejí čápa?

Veronika Arichteva a její manžel Biser Arichtev na premiéře filmu Důvěrný nepřítel
Veronika Arichteva a její manžel Biser Arichtev na premiéře filmu Důvěrný nepřítel (profimedia.cz)

Podle svého dřívějšího tvrzení by už Veronika Arichteva (33) s manželem Biserem (43) měli brzy vyhlížet narození prvního potomka. A o dalším přírůstku otevřeně hovoří i Marie Růžičková (31), manželka hokejové legendy Vladimíra Růžičky (56)!

„Je to víc než půl roku, kdy jsem zvažovala, jestli se pokoušet o miminko, nebo o tanec. Volila jsem jednodušší variantu, StarDance. Teď musím přiznat, že bych za zhruba dva měsíce radši byla máma, než si stoupla v přímém přenosu před lidi s něčím, co vůbec neovládám,“ přiznala expres.cz Veronika Arichteva v době televizního tančení s tím, že hned po StarDance začnou s manželem pracovat na prvním potomkovi.

A plány ohledně pořízení dalšího drobátka do rodiny má Marie Růžičková (31). „Bavíme se o tom. V budoucnu bychom se rádi rozrostli. Ale netlačíme na to. Když to přijde, bude to fajn,“ svěřila se manželka hokejového trenéra Vladimíra Růžičky (56) na webu eXtra.cz.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.