Růžičkova Maruška běsní: Dceru vyhodili ze školky pro boháče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Růžičkova Maruška běsní: Dceru vyhodili ze školky pro boháče!

Vladimír Růžička s manželkou Marií a dcerou Lejlou
Vladimír Růžička s manželkou Marií a dcerou Lejlou (Facebook)

Nepříjemnou a neobvyklou událost má za sebou manželka hokejového trenéra Vladimíra Růžičky Marie. Ta totiž musela řešit vyhazov dcery z mateřské školky. Co se proboha stalo?

„To, co jsem dnes zažila ve slavné Kouzelné montessori školičce u nás v Chomutově, je vrchol. Jednání paní majitelky Hany K. a paní učitelky Lenky Č. je neskutečné… Neustálé poučovaní ze strany ‚dokonalé‘ paní učitelky jsem již nevydržela a řekla jsem jí, co mi vadí, což ona neunesla. Také jsem si dovolila odmítnout nabídku na výuku anglického jazyka pro malou, manžel i já jsme zajedno v tom, že je to brzy, Lejlince ještě ani nejsou dva roky…

Tímto jsme si vysloužili výpověď ze strany školky, respektive majitelky. Byla jsem vyzvána, abych vešla do kuchyňky (místo do kanceláře), kde na mě čekala paní majitelka s učitelkou a připravenou smlouvou o ukončení docházky. Podotýkám, že vše bez paní ředitelky, která je k tomu kompetentní… Bylo mi řečeno, že základem této školky jsou spokojené děti, ale my jsme nabyli přesvědčení, že spokojená by chtěla být hlavně paní učitelka Lenka, u které je ovšem opak pravdou,“ ulevila si na sociální síti Marie Růžičková, pro kterou musela být celá záležitost velmi nepříjemná. Marie určitě lituje především malou dcerušku, která ve školce nejspíš měla už spoustu kamarádů. Nyní tak Lejle musí hledat novou školku a ona si musí vytvořit nová přátelství.

Ne všichni však s Růžičkovou souhlasí. „Školku využíváme již cca třetím rokem, vždy jsme byli maximálně spokojeni s personálním zajištěním a programem, který je pro děti s velkou péčí a láskou zajišťován. Posuďte sami, která ze školek v Chomutově se může pochlubit pestrým programem v podobě koupání dětí ve vlastním bazénu, návštěvy vlastní sauny, kroužků v podobě jízdy na konících, plavání, pohádkového spaní, zahradní párty pro děti a mnoho a mnoho dalšího. Za to všechno vedení školky moc děkujeme a velmi mne mrzí, že se stále nacházejí podivná individua v naší vyspělé společnosti, která šíří pomluvy a nenávist, zejména pokud se jedná o službu pro děti,“ okomentoval běsnění ženy Vladimíra Růžičky jistý pan Václav.

 Na video s Růžičkovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
vemenozmojistary
13. 9. 2019 • 20:22

Houpá, nevzdělaná, tupá šlapka kecá učitelkám do výuky? Mařeno, jsi prostě DEBIL a DEBILEM ZŮSTANEŠ!

blamal
13. 9. 2019 • 15:40

Tak slapka musi prece poznat vedet, kdo je dobrej ucitel a kdo ne, co?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.