Maruška o vztahu s Růžičkou: Tohle stačí k tomu, aby ji opustil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Maruška o vztahu s Růžičkou: Tohle stačí k tomu, aby ji opustil!

Růžička s Maruškou.
Růžička s Maruškou. (foto ara)

Manželka trenéra Vladimíra Růžičky (57) Maruška Růžičková (32) přiznala, jak to chodí u nich v domácnosti a zároveň vyzradila, co by stačilo k tomu, aby s ní slavný kouč nebyl. Přehání, nebo by to opravdu mohlo být realitou?

Marie Růžičková pověděla, že momentálně nemá práci, ačkoliv by se někde nechala prý zaměstnat ráda. Z toho důvodu je její hlavní náplní dne starost o dceru a vaření dobrého jídla pro celou rodinu.

Video s Marií Růžičkovou najdete zde:

Kuchařka na plný úvazek

„Oba se mají dobře. Peču ráda a baví mě i vařit. Neříkám, že vařím tři chody denně, ale myslím si, že tyto věci mi jdou. Jsem taková babičkovská, mám vše po babičce. Vždy jsem k ní vzhlížela, snažím se vařit ‚starou‘ kuchyni,“ pověděla žena slavného trenéra. Ta zároveň přiznala, že kdyby tolik nevyvářela, Růžička by s ní vůbec nebyl. Výborné jídlo je pro jejího muže nutností a jeho žena tak musí být šikovná kuchařinka i hospodyňka.

„Má rád úplně všechno, co uvařím a upeču. On by se mnou jinak nebyl, je hodně na jídlo a jeho názor je takový, že správná ženská musí umět vařit. Nejradši má ale asi moji játrovou omáčku s rýží a guláše, to miluje. Z dezertů mu chutná hodně kakaová bublanina s ovocem politá čokoládou… á sníst to, co on, tak se neunesu, a to toho sním také dost. On má ale strašně dobré spalování, jí celý den,“ přiznala webu expres.cz Růžičková.

Růžička o otravě hráčů z jídla: Vidíte, co člověk v kariéře může zažít

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.