Růžičkova Marie sama u moře: Partnerská krize s Vladimírem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Růžičkova Marie sama u moře: Partnerská krize s Vladimírem?

Zatímco »Růža« cepuje své svěřence v další fázi letní přípravy, Marie odjela s dcerou Lejlinkou do Turecka.
Zatímco »Růža« cepuje své svěřence v další fázi letní přípravy, Marie odjela s dcerou Lejlinkou do Turecka. (koláž Blesksport)

Pořádnou dovolenou dopřála sobě i své dcerce Marie Růžičková (34). Ta s dcerou Lejlou vyrazila na dámskou jízdu do Turecka, svého manžela, hokejového hrdinu Vladimíra Růžičku (59), ale holky nechaly doma. Co stálo v cestě společné dovolené?

Každý má oblíbenou destinaci, tou Marie Růžičkové je dozajista Turecko, které se může pyšnit luxusními hotely. Ty umí manželka bývalého hokejisty a trenéra náležitě ocenit. „Zbývá nám ještě týden dovolené. Hotel je výborný, opravdu luxus. Řetězec Delphin má ty nejlepší a nejluxusnější hotely v celém Turecku,“ cituje nadšenou Marii web Expres.cz.

Slunné pláže a honosné hotelové resorty ovšem nic neříkají Vladimírovi, což se Marie snaží už léta změnit, avšak marně. Naděje ale podle ní umírá poslední. „Manžel to nemá moc rád, navíc mu začala sezona a mají už s týmem tréninky. Příští rok ale poletí, už jsme společně koukali, kam bychom chtěli, a slíbil, že se překoná a pojede,“ doufá Růžičková.

Ačkoli je Marie s dcerou Lejlou na dovolené u moře, slaná voda jí nic neříká. Většinu času proto tráví uvnitř resortu. „Do moře moc nechodíme, jsou tam větší vlny a malá tam moc nechce. Jsme spíše bazénové, k moři jdeme večer na procházku. S dcerou chodíme hlavně na tobogány a tyhle atrakce,“ vysvětlila Marie.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.