Maruška Růžičková se nezdá! Vážně jí to takhle stačí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Maruška Růžičková se nezdá! Vážně jí to takhle stačí?

Poslední společná fotografie Vladimíra Růžičky a jeho manželky je z 29.června 2018
Poslední společná fotografie Vladimíra Růžičky a jeho manželky je z 29.června 2018 (Facebook)

Na první pohled se zdá, že vzhled je pro Marii Růžičkovou (32) na prvním místě a věnuje mu nejvíce času. Kvůli tomu i vyvstávají otázky, zda manželka slavného hokejového útočníka umí pečovat o společnou domácnost stejně jako o svůj zevnějšek.  

Že se práce nebojí, dokázala Marie Růžičková svým odhodláním vést vlastní mateřskou školu. „Mám ráda děti. Bavila by mě práce s dětmi, mám dokonce akreditovanou zkoušku chůvy pro děti,“ prozradila webu Expres Růžičková. Její sen se však rozplynul v momentě, kdy se pracovně nepohodla s nejmenovanou kamarádkou.

V nelehké době se dokonce uvažovala o práci v kadeřnictví, což ale po chvíli zhodnotila jako výstřel do tmy. „Své vlastní kadeřnictví ale rozjíždět nechci, netroufám si na stříhání. Jediný člověk, koho jsem kdy ostříhala strojkem, byl minulý týden můj bratr. Teď jsem jenom obarvila kamarádku a svou mámu. Bylo to z hecu, já se těchto věcí ale nebojím, myslím, že by mě to bavilo,“ přiznala manželka bývalého hokejového reprezentanta.

Legendární Jágr vtipně reaguje na píseň o něm. Miminko? Já si myslím, že to bude.

Video se připravuje ...

Vzhledem k tomu, že se Růžičková v současné době pracovně stále hledá, mnozí začali pochybovat i o tom, zda zvládá alespoň ty domácí práce. Všechny skeptické názory Růžičková obratem vyvrátila s tím, že se o svého manžela stará dobře. „Kdybych neuměla vařit, asi by se mnou ani nebyl,“ tvrdí Růžičková. „Peču ráda a baví mě i vařit. Neříkám, že vařím tři chody denně, ale myslím si, že tyto věci mi jdou. Jsem taková babičkovská, mám vše po babičce,“ dodala s úsměvem.

Skvělá zpráva pro český hokej: Voráček přislíbil Nedvědovi účast na MS!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.