Válka v rodině Jágra? Slova jeho synovce šokují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Válka v rodině Jágra? Slova jeho synovce šokují!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Blesk/Martin Sekanina)

Tak to je síla! Synovec Jaromíra Jágra (48) Jiří Kalla vyzradil detaily rozepře mezi ním a slavným hokejistou. S Jágrem po problémech už dokonce ani nekomunikuje a trápí se. To, že jsou v rodině legendárního sportovce velké spory, je tak více než jasné. Co se děje?

Než se Jágr vrátil do Česka a do Rytířů Kladno, zastával post marketingového manažera. Pak však dostal výpověď a jeho vztah se slavným strýcem možná nadobro ochladl. Jaromír Jágr prý ignoruje vlastní rodinu a upřednostňuje cizí osoby, které mu dle slov synovce jen lžou. Co je na tom pravdy? A proč by se takto hokejová hvězda chovala?

„Ta ztráta důvěry nebyla z mé strany, ale z jeho strany. Každý se na to může koukat jakkoliv, ale myslím si, že rodina je to nejcennější, co máme, a myslím si, že je to nejvíc, čeho bychom si měli cenit. Pokud nevěříme rodině, komu bychom v dnešním světě měli věřit?... Z jeho strany nebyl absolutní zájem. Nevídáme se. Z jeho strany je tam stopka. Já jsem přitom otevřený čemukoliv. Ať je to rozhovor, cokoliv. Já si novou rodinu nevytvořím, nového strejdu si neudělám. Je to na něm, jestli spolkne tu svou hrdost,“ pověděl v rozhovoru pro expres.cz Kalla, který dostal od »Džegra« vyhazov.

Jaromír Jágr: Vím, že mě lidé za zády pomlouvali

Video se připravuje ...

Špatní lidé kolem Jágra

„Já sám jsem to netušil. Postupně se ale ke mně dostávaly informace o tom, co jsem neudělal. A právě těmto lidem Jarda věří. A to byl poslední bod, kdy jsem si řekl, že tam nemusím být. On se obklopil lidmi, kteří ho plácají po ramenou. V jeho pozici je to ale těžké. On je hrdý a snaží se zachovat své já, co má, proto se na problém nepodívá zblízka a nechce ho ani vidět. Kolikrát ode mě nechtěl ani vysvětlení. Přitom šlo většinou o malichernosti,“ pokračoval Jágrův synovec.

Legenda skončí na stadionu sama?

„Devadesát procent lidí na kladenském zimáku si hledá novou práci. Ten systém funguje na strachu lidí, že když odejdou, nebudou mít jinou práci. Vymizelo takové to, že pracuju pro Jaromíra Jágra, pro legendu,“ dodal Kalla, kterého mrzí, že se jeho strýc otočil k rodině zády. Zároveň má strach, že Rytíři Kladno padnou na dno.

Legendární hokejista Jaromír Jágr se stal ambasoderem českého parahokeje

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
10. 2. 2021 • 19:15

Nemyslím si – proč by mělo být zlo pracovat se známým nebo příbuzným ? Jde o dúvěru – to je vše.. Když ale zemřela v rodinném vztahu a Jaromír J. nemá ani tu nejmenší snahu podívat se na dúvod zblízka, řešit to jako problém - jeho postoj, který ponese i své následky.. Na místě synovce Jiřího by jsem po vyhazovu z práce a nezájmu o snahu napravit vztahy - od takového strejdu již nic nežádala, ani mu nic nevzkazovala. Dá se žít i bez jeho pomoci, není jediný zaměstnavatel na světe..

zlobit
10. 2. 2021 • 14:31

Tento článek už tu byl před rokem, není o čem psát, tak opáčko. Pracovat se známým nebo příbuzným je největší zlo v podnikání.

semiramise
9. 2. 2021 • 22:16

nejhorší je zaměstnat svou rodinu a je jen Jágrova věc zda jeho klub padne nebo ne, nebude první komu zkrachovalo jeho podnikání.Bylo fajn bez patřičného vzdělání být manažerem klubu a brát za to peněz jako želez, že synovče.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.