Jágrova Dominika: Co Jarda nemá rád a co plánují do budoucna? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jágrova Dominika: Co Jarda nemá rád a co plánují do budoucna?

Legendární Jaromír Jágr se svou láskou Dominikou.
Legendární Jaromír Jágr se svou láskou Dominikou. (Instagram)

Už několik měsíců tvoří Jaromír Jágr (49) pár s modelkou Dominikou Branišovou, která je velmi podobná jeho dlouholeté lásce Inně Puhajkové. Co krásná bruneta vyzradila o vztahu s hokejistou? A co plánují do budoucna?

Partnerka Jaromíra Jágra Dominika Branišová, pracovala v jednom z pražských klubů a do toho se věnovala modelingu. Poté, co se dala dohromady se slavným hokejistou a vtrhla nám do životů pandemie, se rozhodla pro velkou změnu – do klubu už prý nenastoupí a ráda by se více věnovala právě modelingu, který by jí mohl přinést slávu.

Sportovci na sítích: Souček a bramborový salát, Jágr bránil Dominiku

Video se připravuje ...

„V roce 2019 jsem dělala manažerku v jednom pražském klubu, to bylo v noci a přes den jsem dospávala. Na modeling tak nebyl moc čas. A minulý rok toho moc dělat nešlo… V posledních dvou letech jsem se modelingu nevěnovala a měla jsem regulérní práci, takže na to nebyl čas. A minulý rok práce ani moc nebylo, takže nebyla příležitost. Ale jsem za to ráda, protože to bylo fajn… Modeling je pro mě ještě jedna z možností, dokud to jde s mým obličejem. Doufám, že ještě pár let to bude možné. A mám v hlavě i své projekty. Do klubu už bych se nevrátila, protože to nejde skloubit s partnerským, ani normálním životem,“ prozradila pro super.cz Jágrova láska. A co focení s legendárním sportovcem? „Jarda zrovna focení a natáčení nemá rád, dělá to jenom z nutnosti, takže jsem se ho na to ani neptala,“ dodala Dominika.

Sportovci na sítích: Jágr slavil narozeniny, Vémola měl sexy Valentýn

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.