Rodinný spor? Jágra opouští jeho nejbližší | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rodinný spor? Jágra opouští jeho nejbližší

Jaromír Jágr strávil část zápasu proti Kolínu na kladenské střídačce
Jaromír Jágr strávil část zápasu proti Kolínu na kladenské střídačce (Daniel Černovský (Blesk))

Synovec slavného strýce Jiří Kalla se rozhodl seknout s prací, kterou vykonával v rámci propagace značky Rytíři Kladno. Vedlo k tomu více důvodů a ne všechny jsou pouze v rámci dalšího osobního rozvoje.

Pro Jaromíra Jágra (48) pracoval jako marketingový odborník, a pomáhal tak s propagací značky Rytíři Kladno. Nyní tato rodinná spolupráce skončila a údajně ne zrovna v dobrém. Již dříve musel kvůli svému strýci ustoupit, a to tehdy, když sekl s hokejem pro neustálé porovnávání s legendární osmašedesátkou.

V současné době se ale nejedná pouze o jeden důvod, proč se rozhodl kariéru pro kladenské Rytíře utnout. „Tohle je otázka na několik stránek. Nedá se to popsat stručně. Bylo tam několik důvodů,“ cituje Jágrova synovce web Expres.cz.

Jaromír Jágr: Vím, že mě lidé za zády pomlouvali

Video se připravuje ...

Na rozdíl od Jágra nechce Kalla práci zasvětit celý život a stavět ji na první místo. „Osobní život, dopad práce na zdravotní stav, důvěra a nedůvěra, pracovní prostředí, ztráta vize,“ vysvětluje své rozhodnutí Kalla.

O práci ale nouzi nemá. Přeci jen jeho životopis díky dosavadnímu angažmá vypadá slušně, a tak zřejmě není problém kariéru rozvíjet jinde. „Pracuju teď na pár věcech. Různé projekty v různých oblastech. Pro představu? kariéra, rap, automotive, Instagram a další,“  dodává Kalla.

Sportovci na sítích: Fenin se ukázal v pyžamu, Švancara předvedl svoji chloubu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
george1957
2. 1. 2021 • 21:16

Karlštejn- ty jsi neskonalý magor!

asha
2. 1. 2021 • 20:01

jagr by se měl taky už vzpamatovat ,děcko jedno přerostle

zlobit
2. 1. 2021 • 17:11

Stará pravda je, že se známými a příbuznými, se dělá nejhůř. Ale proč musí na sebe, když o práci nemá nouzi upozorňovat, to mně hlava nebere.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.