Potupa pro Jágra: Příčinou je Dominika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Potupa pro Jágra: Příčinou je Dominika!

Jágrova Dominika se vrací do modelingu
Jágrova Dominika se vrací do modelingu (instagram.com)

Jaromír Jágr (49) už nějakou dobu randí s mladou modelkou Dominikou Branišovou (26). Ta nahradila po jeho boku bývalou tanečnici u tyče Veroniku Kopřivovou a vypadá to, že mu to s ní klape. Dominika vyzradila, že jejich vztah posiluje ona skutečnost, že oba rádi sportují a práskla, že v jedné fyzické aktivitě Jágra dokonce zastínila!

Než slavnému hokejistovi začaly tréninky na ledě, vrhl se s partnerkou Dominikou do běhání. Jágr však pravděpodobně nečekal, že ho jeho mladičká přítelkyně v této disciplíně trumfne a ještě se tím bude chlubit! „To bylo v létě, než jim začala sezóna a trénoval na suchu. Já dělám vytrvalostní běh, takže jsem nad ním měla navrch,“ pověděla pro Super.cz modelka.

Sportovci na sítích: Jágr slavil narozeniny, Vémola měl sexy Valentýn

Video se připravuje ...

Každý to své

Jejich společné běhání nemělo dlouhé trvání. Přece jen se hokejista musí zaměřit na trochu jiné fyzické aktivity a části těla než drobná bruneta. „Jaromír už trénuje na ledě, takže trénujeme každý zvlášť. Když jsou teď zavřená fitka, tak s ním často vyrážím na kladenský zimní stadion. Cvičíme ale zvlášť, protože on jako hokejista posiluje jiné partie těla. Zaměřuje se například na nohy, což já nepreferuju. Každý si děláme to svoje,“ dodala Branišová.

Jágrova těhotná ex Kopřivová a její partner Mirek: Prozradili vše o svém vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.