MS V HOKEJI 2021: Reprezentanti mají jasno, CHCEME ZLATO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

MS V HOKEJI 2021: Reprezentanti mají jasno, CHCEME ZLATO!

My vám tu medaili přivezeme! Detroitští parťáci Filip Hronek a Jakub Vrána mají táhnout český nároďák.
My vám tu medaili přivezeme! Detroitští parťáci Filip Hronek a Jakub Vrána mají táhnout český nároďák. (Foto Aha! – M. Sekanina, Sport – P. Mazáč, ČTK/S. Kubáni, Profimedia.cz)

Devítileté čekání na medaili musí konečně skončit! Hokejový nároďák dnes vstupuje do mistrovství světa v Rize jako jeden z horkých kandidátů na přední příčky. A hráči věří, že i po 15 letech zafunguje lotyšské kouzlo!

Tehdy v roce 2006 vyrážel podceňovaný Hadamczikův výběr na zdánlivě marnou misi, aby se vracel se senzačním stříbrem. Současný kouč Filip Pešán je mnohem optimističtější. „Vím, že před každým šampionátem se říká, jak věříme v medaili. Já bych náš tým nijak nepřeceňoval ani nepodceňoval. Prostě chceme vyhrát každý zápas,“ usmál se trenér, který bude mít na MS premiéru. „Tlak na medaili cítím a vnímám ho. Český národ ji už nutně potřebuje,“ připustil.

Naposledy se juchalo po turnaji ve Finsku 2012, kde tým kolem legendy Nedvěda bral bronz. „A už je načase si to zopakovat,“ řekl Petr Nedvěd, který bude opět u toho – tentokrát v roli generálního manažera týmu. V následujících sedmi turnajích byla hned třikrát maximem »bramborová« medaile, kterou Češi přivezli i předloni ze zatím posledního šampionátu v Bratislavě. Bronz uplaval až po nájezdech s Ruskem... Po loňské koronavirové odmlce je tu šance na reparát a Češi slibují velké věci! „Víme, proč tam jedeme – udělat úspěch. A nechci říkat ani placku. Tam se musí jít s cílem vyhrát turnaj!“ hlásil snajpr Jakub Vrána. Kluci, ukažte se!

Celý hokejový speciál  k letošnímu mistrovství světa najdete v tištěném vydání deníku Aha! (21. 5. 2021). 

Sport Magazín: 84 stran o MS! Dvojrozhovor s hvězdami, soupisky, české naděje

Video se připravuje ...

Čeští obojživelníci na olympiádě: legendy hokeje, tenisu i fotbalu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
stoura
21. 5. 2021 • 17:38

Začíná to jako vždy,před začátkem plnou hubu keců a bác!Rusáci už si s našima kvůli chybám vytřeli p...L!!!!!

j.p.toman
21. 5. 2021 • 08:47

Já chci Ferari a jachtu !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.