Přiživuje se na Jardovi? Jágrova Dominika vzteky bez sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přiživuje se na Jardovi? Jágrova Dominika vzteky bez sebe!

Jágrova přítelkyně Dominika
Jágrova přítelkyně Dominika (instagram)

Být partnerkou světové hokejové jedničky není jen tak. Protože závist je nesmrtelná a člověk tak rovnýma nohama přistane do bažiny nenávistných komentářů. Také Dominika Branišová (26), která vystřídala po Jardově boku Veroniku Kopřivovou (31), o tom ví své.

Jágrovým láskám bývá často vyčítáno, že si rozjely kariéru až díky němu, protože hokejistovo jméno je zkrátka velmi atraktivní značka. Jenže podobných zaručených pravd má už Dominika opravdu dost!

„Neustále mi chodí komentáře a zprávy typu: ‚Dříve po tobě neštěkl ani pes, jde ti jen o to se zviditelnit.‘ Ráda bych se k tomu vyjádřila, abych ušetřila čas sobě i vám. Nikdy jsem se neúčastnila žádné soutěže Miss ani nepřemýšlela o tom, že bych šla na casting. Jednoduše proto, že jsem netoužila po tom, aby se o mně psalo v novinách nebo mluvilo v televizi. Nevím, zda to některým lidem přináší dobrý pocit ze sebe samých, ale já nikdy neměla potřebu se tímto způsobem ujišťovat sama o sobě,“ vzkázala dle webu Expres.cz lidem Branišová, která připomněla, že se modelingu věnuje od svých šestnácti let. Přesto ale asi těžko může popřít, že prestižní pracovní nabídky přicházejí ze spojení se slavnou osmašedesátkou poněkud snáz. 

Jaromír Jágr: Vím, že mě lidé za zády pomlouvali

Video se připravuje ...

Jágrova přítelkyně Dominika poskytla první rozhovor: Promluvila o miminku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
23. 4. 2021 • 20:31

Dominika je hezká, přitažlivá dívka pro muže a též je fotogenická. Vypadá dobře i ve videu, když je v pohybu a mluví. Mohla by hrát ve filmech, v pohádkách – třeba Sněhurku. Ta má být tuším tmavovlasá, s tmavýma očima. Já ji přeju, ať ji vyjde ta svadba na pláži, jak se ji líbí. Ona by se jistě nechovala jako Julie R. na svých sv. obřadech, když hrála tu Nevěstu na útěku. Ale Jaromír – nevím, nevím.. Ten možná poprvé uteče, když ho nebudou hlídat. Snad na ledě v hokejovém mundúru by to zvládl v pohodě..

begonie
23. 4. 2021 • 19:28

K čemu ji přirovnat..... trošku kuní ksichtík = hezká modelka ani náhodou

AHel
23. 4. 2021 • 15:46

Pro mě šeredka,proto se nehlásila na miss a i blbka, dost hrozná kombinace....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.