Jágrova Dominika šokovala! Co dělají s Jardou v posteli?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jágrova Dominika šokovala upřímností! Co že dělají s Jardou v posteli?!

Dominika Branišová popsala svůj život vedle Jágrova
Dominika Branišová popsala svůj život vedle Jágrova (archiv)

Současná partnerka slavné osmašedesátky nedávno odtajnila, co s Jaromírem Jágrem (49) podnikají vůbec nejraději. Dominika Branišová (27) na závěr přihodila i překvapivé přiznání!

Přítelkyně slavného hokejisty se stala zřejmě přesně tím, co Jarda potřebuje – holkou pro všechno! „Jezdím na každý jeho zápas a dělám mu řidičku. Také vím, co Jarda rád jí, takže mu s potěšením vařím, ale zdravě,“ popsala v kostce svůj momentální život přítelkyně Jaromíra Jágra.

„Jarda v současnosti samozřejmě žije zápasy playoff, kdy všichni dělají všechno, aby se Kladno dostalo do extraligy, a tomu je přizpůsoben jeho i můj denní režim. Ale jindy to takhle striktní samozřejmě není, to je opravdu jenom žhavá současnost,“ sdělila pro Blesk.cz.

Jágrova přítelkyně Dominika poskytla první rozhovor: Promluvila o miminku!

Video se připravuje ...

Následně se ještě rozpovídala o dalších společných aktivitách. Co dělají úplně nejraději? „Je to úplně jednoduché, oba dva velmi rádi spíme, takže místo toho, abychom si třeba pustili televizi, tak si zalezeme do postele a nabíráme síly,“ prozradila se smíchem. Tak hlavně, aby tam probíhaly i jiné „akce“, nebo se hokejista potomka snad nikdy nedočká!

Sportovci na sítích: Jágr slavil narozeniny, Vémola měl sexy Valentýn

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
7. 4. 2021 • 21:19

Postel zvykne být primárně určena pro spaní. Pokud to přijde někomu směšné, možná by pomohla konzultace s „docentem Chocholouškem“ . Když někdo jako bellmek očekával, že se v článku dozví něco více, pak se nedočkal a zbylo mu akorát hodit posměvačnou kritiku, což ho zřejmě zklidnilo.. A patent na cit pro módu bello nevlastní, aby se tu s ním oháněla jako s mávátkem na 1.máje..

-bello-
5. 4. 2021 • 12:22

-bello-
5. 4. 2021 • 12:21

Ta holka je úplně , spíš podprůměrně zajímavá, aby byla modelkou.Jak se může věnovat modelingu? Co je to za agentury ? To je jako Agáta Hanychová, i když tam je to přímo hrůzostrašný od křivých nohou po pleš.Tato se aspoň vyjadřuje normálně, ale mohla by vysvětlit, co to má za černý hadry, který jí vůbec nepadnou ?Že jí cit pro módu neřekne, se divím!
S Jágrem v posteli akorát tak spí.To jako Gott s Ivanou.

lekno
31. 3. 2021 • 19:55

Jak jinak, když to Alva napsala. Ještě, že mě upozornila, jinak by jsem si nevšimla svúj tragický stav. Jsem na tom jako zmrazena Nastěnka, pochovana u dědu Mrázika. A Ivánek nikde.. Spokojena ?

Alva
31. 3. 2021 • 16:31

lekno-lidi se vyvíjí, ale u vás se těžce zamrzlo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.