Puhajková o Jágrově partnerce: To bude Domča zírat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Puhajková o Jágrově partnerce: To bude Domča zírat!

Inna Puhajková je aktuální přítelkyni hokejového boha velmi podobná.
Inna Puhajková je aktuální přítelkyni hokejového boha velmi podobná. (Foto: D. Kundrát, M. Hykl, Martin Hykl)

Novácká »sporťačka« Inna Puhájková se po dlouhé době vrátila k modelingu a nafotila snímky pro Top Class. V rámci této výjimečné akce se rozpovídala nejen o práci na Nově, ale i o svém bývalém partnerovi Jaromíru Jágrovi a jeho současné přítelkyni Dominice Branišové (26).

Práci moderátorky vykonává již osm let, přesto se v rozhovoru pro iDnes.cz přiznala, že i po takové době bývá občas před živým vstupem nervózní. O velké trémě už ale nemůže být řeč. „Občas nervozita objeví. Takové to přirozené napětí. Myslím, že každý člověk, kterému záleží na výsledku, to tak má. Můžete něco dělat dvacet let a když vám to není lhostejné, přirozená nervozita tam zůstává,“ svěřila se Puhájková.

Dominika Branišová během vodního focení: 

Video se připravuje ...

V rozhovoru došlo i na novou přítelkyni Jaromíra Jágra (49), se kterým Inna Puhájková tvořila pár celých šest let. Ačkoli se osobně neznají, za jednu konkrétní věc jí vysekla poklonu. „Působí na mě velice sympaticky a byl mi i velice sympatický její krok na začátku toho vztahu, kdy se stáhla ze sociálních sítí. Myslím, že tím dala najevo, že jí na tom vztahu záleží víc než na mediální pozornosti, po které možná netouží. To mi bylo sympatické,“ přiznala Inna Puhájková.

Jágrova přítelkyně Dominika poskytla první rozhovor: Promluvila o miminku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.