Jágrově holce to dávají sežrat! Jardův zásah přímo na komoru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jágrově holce to dávají sežrat! Jardův zásah přímo na komoru

Jaromír Jágr se zastal své přítelkyně.
Jaromír Jágr se zastal své přítelkyně. (Foto: Instagram, Jaroslav Legner (Sport))

Návrat na sociální sítě byl pro přítelkyni Jaromíra Jágra (49) náročný a není se čemu divit. Nyní totiž musí Dominika Branišová (27) čím dál častěji odrážet útoky na svou osobu.

Jágrova nová láska si většinu účtů na sociálních sítích zrušila poté, co vyšel najevo vztah s hokejovou legendou. Nakonec si své profily obnovila, avšak požádala své sledující, aby byli v komentářích slušní. Přesto se našli tací, kteří se tuto prosbu rozhodli nerespektovat.

Branišová pod své zveřejněné snímky přidává komentáře, jimiž naznačuje, že slušné chování člověka nic nestojí a druhého zahřeje. „Milé slůvko, vlídný pohled a dobromyslný úsměv dělají divy a dokáží dosáhnout zázraků. S úsměvem jde všechno lépe,“ napsala Dominika Branišová.

Komentář zveřejnila spolu se svůdným snímkem, a okamžitě tím spustila vášnivou diskusi. „Další ženská, co nám ukazuje svoje tělo. Je nám už špatně z toho, jak se nás snažíte manipulovat tím, že útočíte na naše základní sexuální potřeby,“ napsala pod fotku jedna ze sledujících. „Holky jako ona mají většinou jednoho starýho bohatýho sponzora a vedle milence, kterýho využívají na sex,“ pokračovala žena, která měla údajně s Jágrem své osobní, ne příliš pozitivní zkušenosti, jak píše web eXtra.cz.

Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista Superstar skončil ve vazbě

Video se připravuje ...

Na tyto komentáře se rozhodla zareagovat i Branišová, která chtěla rozhořčené ženě názory vyvrátit. „Já bydlím ve svém vlastním domě, který jsem nabyla poctivou prací a ne tím, že bych okradla nějakého starého dědka,“ odvětila rázně Dominika.

Nejedná se o jediný snímek, který se zvrhl v diskusní fórum. Nedávno Dominika přidala fotku, na které je zcela nenalíčená a v rámci níž se zamýšlela nad sociálními sítěmi a nepravdami, které ve velkém prezentují. Poměrně ostrý komentář si neodpustila jedna sledující. Ta zkritizovala nejen zvláštní načasování příspěvku, ale i samotný nenalíčený vzhled modelky. „Normálně přirozeně pěkná žena vypadá i v teplákách dobře a mírný make-up neuškodí. Problémem jsou fakeové fotky,“ znělo v jedné části příspěvku.

Jaromír Jágr: Vím, že mě lidé za zády pomlouvali

Video se připravuje ...

Na komentář se rozhodl reagovat sám Jaromír Jágr (49). „Máte pravdu, taky jsem se vylekal, když jsem tuto fotku viděl. A uvědomil jsem si, jak to mám těžké, když tohle na mě každé ráno vykoukne. Ani se nedivím, že nemůžu dát góla, když už jsem celý rok v šoku,“ dodal ironicky.



Přečtěte si
lekno
27. 2. 2021 • 17:50

Nedá se říct, že by to byla ošklivka. Je hezká, na některých fotkách, kde púsobí tak jemněji – hodně hezká /např. č.1, č.2, č.9 - v bílém topu/. Pokud ale Jaromírovi vadí, když si jeden moderátor dělá srandu, že si nepamatuje její jméno, nebo že lidi nevěří jeho lásce - múže třeba předvést světu vztah zde či jinde se svou Dominikou. Ne oznamovat veřejnosti s mini-gitarou, jako naposled - že byl vúl - ale raději zahrát na pianínu a zazpívat své dívce například píseň „Ty a já“ od Kr.. To by mohl zvládnout, nakonec je mezi ním a zpěvákem skupiny mírna fyzická podoba.. Nebo si zatančit s partnerkou ploužák na nějakou romantiku - dejme tomu „Chci tě mít“ od Jiřího K. Tak něžná melodie a krásná slúvka snad zapúsobí. Ať všichni vidí.. Diváci, čtenáři konečně porozumí, že jde o hluboké city !!

AliAlice
27. 2. 2021 • 08:15

Jágr měl vždycky hezký baby,ale toto co má teď...tak.. no coment

Alva
25. 2. 2021 • 20:17

Já se divím těm děvčatům, že ještě nějaká do takového vztahu jde, mně by to uráželo, kdybych byla 50. v pořadí .

vemenozmojistary
25. 2. 2021 • 17:11

Jágr má čím dál tím šerednější ženský. Tahle je důkaz, je hnusná jak prrrrdel.

domino22
25. 2. 2021 • 12:53

Vypadá to, jako by Jágr hledal stále mladší a mladší společnice.... Že by si něco dokazoval, dědeček ..??? Aby nakonec neskončil jako kominík se čtrnáctiletou....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.