Puhajková už nesmutní! To je nový objev Jágrovy ex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jágrova ex už nesmutní! Tohle je její nový objev…

Inna Puhajková si užívá v Kostarice
Inna Puhajková si užívá v Kostarice  (instagram.com)

Inna Puhajková (34), s níž několik let prožil i fenomenální hokejista, udělala před koncem roku radikální řez. Odstěhovala se od svého tehdejšího partnera, fotbalisty Petra Tlustého (34). Sama ale nezůstala. S kým momentálně randí?

Oblíbená sporťačka nemá podle webu Blesk.cz příliš důvod truchlit. Fotbalistu, po jehož boku strávila pět let, vystřídal totiž prý manažer ve vysoké funkci Jiří Rákosník. Momentálně si s ním má užívat na Kostarice. Sama ale svoji novou lásku neodtajnila. Udělal to známý vtipálek a moderátor Kamil Bartošek alias Kazma. Shodou okolností je ve stejné destinaci též. Navíc v totožné partě.

Inna Puhajková po požáru na Nově: Ucítila kouř a očichávala zásuvky!

Video se připravuje ...

Byl to právě Kazma, kdo zveřejnil společnou fotku z procházky po deštném pralese. Na ní je i vysmátá Inna v pozadí s Rákosníkem! Jejich první společná dovolená v Severní Americe je spíš adrenalinová. A to je možná to, co ji na novém partnerovi fascinuje. Navíc je to asi první muž Inny Puhajkové, který nijak „nefušuje“ do sportu. Rákosník je totiž ředitelem marketingu jednoho známého on-line supermarketu.

Puhajková v limuzíně Blesku vzpomínala na Jágra! Jak vidí jeho rozchod s Kopřivovou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Skrhola
7. 2. 2021 • 17:34

Už slyším jak Kostarickým pralesem hlaholí čeština: "Péťo, musíš mně nést na zádech, zlomil se mi podpatek na střevíčku". "Ty vole, had!". "Kde je Jirka? Už je to půl hodiny co šel pozorovat kajmany". "Jéé, hele, vopice, a držej v ruce ňáký větve". "To nejsou vopice ale indiáni a ty větve jsou oštěpy".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.