ZÁKAZ V TV! Dozvěděla jsem se to před 2 dny, tvrdí Puhajková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

ZÁKAZ V TV! Dozvěděla jsem se to před 2 dny, tvrdí Puhajková

Inna Puhajková
Inna Puhajková (Foto Instagram)

Koronavirová pandemi ovlivnila životy nás všech. Inna Puhajková během karantény změnila svůj režim, nyní se však pomalu vše vrací do starých kolejí. Jediné, co by jí mohlo přivodit vrásky, je zákaz od zaměstnavatele vycestovat do daleké ciziny.

„U mě se všechno vrací do normálu. Slýchám kolem sebe, jak lidé mluví o druhé vlně, ale já zatím nepociťuju nějakou změnu,“svěřila se sporťačka z Novy webu Super.cz.

Ačkoliv v práci jsou jisté změny, Puhajková si opatření pochvaluje. „Momentálně je v budově podstatně méně lidí. Mně to ale nevadí, aspoň je tam větší klid. Pro mě se nic nezměnilo, upravil se režim a rozdělili jsme se do dvou skupin, aby se zamezilo míchání lidí. Jinak pracujeme dál. Až na drobné změny je to pro mě stejné,“ řekla Puhajková.

Inna Puhajková po požáru na Nově: Ucítila kouř a očichávala zásuvky!

Video se připravuje ...

Drobné změny se například týkají cestování. Moderátorka má od svého zaměstnavatele dané, kam může v době svého volna vycestovat. Jde přitom jen o několik málo destinací. „Dozvěděla jsem se před dvěma dny, že máme povolené jen tři země. Osobně mě ale dovolená v zahraničí neláká i s ohledem na to, že vznikají nová opatření. Pokud někam vyrazím, tak to bude možná Slovensko nebo Rakousko, která zakázané nemáme,“ dodala Puhajková.

Inna Puhajková na Plese jak Brno: Měla jsem smolný den! Co se dělo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.