Tajemství Inny Puhajkové: Ve sklepě má... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tajemství Inny Puhajkové: Ve sklepě má...

Na Nově moderuje sport.
Na Nově moderuje sport. (Foto Aha! – Martin Hykl, Instagram.com, ara)

Mezi haraburdím ve sklepě má i šerpy a korunky královny krásy! Inna Puhajková (33) se pochlubila svými čtyřmi tituly Miss. I když původně studovala policejní školu, tak od roku 2000 se utkává o korunku krásy. Štěstí ale našla až díky sportu.

Když se začátkem 90. let přestěhovala s rodiči z Ruska do Česka, vypadalo to, že její cesta povede ke strážcům zákona. Dala se na studium střední policejní školy. Přestože v uniformě vypadala neodolatelně a výsledky měla výborné, srdce ji táhlo do vod modelingu. Tak začal její korunkový závod. Hned první účast v roce 2000 na Miss Pinorella byla úspěšná a Inna si domů hrdě nesla šerpu. O pár měsíců později přišel titul druhé vicemiss Léto 2000. Největší úspěch ji ale čekal v roce 2004, kdy vyhrála nejen Miss Internet, ale také titul Miss Sympatie.

Díky těmto výsledkům se dostala do branže a obchodní nabídky se jí jen hrnuly. V roce 2006 završila studium maturitou a krátce poté si jako dvacetiletá blondýnka získala srdce hokejového boha Jaromíra Jágra (47). Právě on ji nejen mediálně zvýraznil, ale také přivedl ke sportu, kde nalezla tu správnou kariéru. Domovskou stanicí se krásce stala Nova, kde začala na moderátorské pozici a poté se vrhla na moderování Sportovních novin. Postavu modelky si pořád udržuje a očarovala jí svého současného partnera, fotbalistu Petra Tlustého (34).

Na paty jí šlape

Nikola Přibližně před dvěma týdny nastoupila na střídačku Sportovních novin mladičká kráska Nikola Červinková (24) z Pardubic. V roce 2014 se stala Miss Libereckého kraje.

Inna Puhajková na Plese jak Brno: Měla jsem smolný den! Co se dělo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.