Hvězdy Novy Puhajková a Borhyová v ohrožení? Hasiči v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Hvězdy Novy Puhajková a Borhyová v ohrožení? Hasiči v akci

Sporťačka Inna Puhajková
Sporťačka Inna Puhajková (Foto Instagram)

Drama jako z vysílání Televizních novin zažily na vlastní kůži moderátorky Lucie Borhyová (41) a Inna Puhajková (33). Ve středu odpoledne hořela sousední budova televize Nova. dostal až do vysílacího studia!

Měla to být běžná příprava Sportovních novin, místo toho se Inna vyděsila, když ucítila kouř. „Nejprve jsem si myslela, že nastal zkrat v zásuvkách. Tak jsem je začala očichávat. Když jsem chtěla vyvětrat, zjistila jsem, že hoří vedlejší budova,“ popsala Puhajková dramatické okamžiky. Hned poté musela své pracoviště opustit a na vysílání se připravovat jinde.

„Když jsem přijela do práce, bylo tam asi deset hasičských vozů. Už pracovali na uhašení požáru,“ prozradila Aha! Borhyová. „Kouř se dostal i do našeho studia, odkud vysíláme Televizní noviny. Hasiči tam měřili přístroji, jestli vůbec do něj můžeme,“ dodala. Na koncertě skupiny Botox, s níž moderátorka vystupuje, také vzkázala hasičům, jak moc si jejich práce váží.

Inna Puhajková po požáru na Nově: Ucítila kouř a očichávala zásuvky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.