Nečekané přiznání krásné Borhyové: ÚTĚK PŘED SVATBOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nečekané přiznání krásné Borhyové: ÚTĚK PŘED SVATBOU

Koncert Hany Zagorové v Lucerně: Lucie Borhyová nechyběla na žádném koncertě Hanky Zagorové v Lucerně
Koncert Hany Zagorové v Lucerně: Lucie Borhyová nechyběla na žádném koncertě Hanky Zagorové v Lucerně (Martin Hykl)

Má řadu ctitelů, po boku se jí vystřídali už tři „osudoví“ muži. Přesto nebyla Lucie Borhyová (41) nikdy vdaná. Ačkoliv prý podle webu Expres.cz třikrát přijala zásnubní prsten s odhodláním, že k oltáři přistoupí. Proč se tak ani jednou nestalo?

Moderátorka se s nadsázkou, jak píše uvedený web, označila za nevěstu na útěku. Zájem o manželství ze strany mužů přitom byl. „Poprvé mě požádal o ruku Alan Babický, pak Lucasův tatínek Niko a nakonec mi prstýnek nasadil Michal. Doma tak mám tři zásnubní prstýnky,“ přiznala překvapivě Borhyová. Ta aktuálně tvoří partnerskou dvojici s Michalem Smečkou.

Bude on konečně tím, komu Lucie řekne osudové „ANO“? „Žiju tím, co je teď momentálně, nemyslím moc do budoucna. Je to zatím fajn. Svatbu taky nechávám osudu. Byla jsem třikrát zasnoubená. Tři zásnubní prsteny mám doma, uvidíme, jestli přijde další a zda to vyjde, nebo ne,“ nechává svůj životní román prozatím s otevřeným koncem.



Přečtěte si
-bello-
12. 12. 2019 • 23:45

Abychom to opravili: byla 2 x zasnoubená, o prsten si pokaždý řekla a oba chlapi jí stejně zdrhli.Třetí Hrdlička jí prsten ani nenasadil , ale posloužil jí jako inseminátor, což ocenila a chtěla ho vlastnit..Naštěstí to pochopil a utekl taky.Potřetí je zasnoubená s tím současným a ihned , teď okamžitě by se chtěla vdávat , ale kecá, že to nechává plavat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.