Borhyová narazila na zlatou žílu: Sbohem, Korantengu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Borhyová narazila na zlatou žílu: Sbohem, Korantengu?

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Ivan Štefko)

Tak jako jiné známé tváře českého showbyznysu, ani moderátorku Lucii Borhyovou (40) už neživí jen čtení zpráv na televizi Nova. I ona objevila kouzlo skvělého výdělku na sociálních sítích. Prý to funguje skvěle!

Jak uvádí magazín Sedmička, nejdříve se zdráhala, ale pak se nechala zviklat. „Když se sociální sítě rozjížděly, byla jsem docela proti. Říkala jsem si, že tím odhalím část soukromí, protože o tom sociální sítě do jisté míry jsou, a že to já nechci. Ostatní mě ale přesvědčili, že bych měla jít s dobou, a tak jsem si zřídila Facebook  i Instagram a musím říct, že jsem nakonec našla cestu, jak tam něco dát a zároveň neprozradit všechno. Pro náš projekt LuckyBe dětem je Instagram úplně super, protože tam můžeme ukazovat naše produkty,“ vysvětlovala moderátorka.

„Musím říct, že kolikrát dám fotku ruky, kde mám náhodné náramky, které jsem si ráno vybrala, a pak píšou lidi k nám na web, že by chtěli přesně ty náramky složené v kombinaci tak, jako mám já. Docela to funguje, takže jsem ráda, že jsem na Instagram i Facebook kývla, protože si touto formou dnes už zajišťuju moderování i různou práci. Lidi mi píšou a poptávají mě,“ prozradila, jak výhodné sociální sítě jsou, uvedenému týdeníku.

Přesto ale podotýká, že si své soukromí chrání a že si do něj nikoho nepustí. Striktní omezení platí i pro její děti. Ani její desetiletý syn ještě Instagram nemá, zároveň má moderátorka pravidlo, že když už snímek s ratolestmi na sociálních sítí sdílí, tak jedině zezadu. Aby nebyly k rozpoznání. To se prý u nich rozhodně měnit nebude!



Přečtěte si
rydlo
20. 6. 2019 • 13:03

Pokud Borhyová narazila na zlatou žílu a dá sbohem Korantengovi, budiž jí to přáno a hlavně to budiž přáno divákům! Na obrazovce už působí nepříjemně, její úsměv je pouhá grimasa a při čtení zpráv nemusí snad její vyceněný „široký” úsměv používat vůbec! A po nějaké době ten úsměv bude pořád širší a širší a to už na ni nebude hezký pohled, to už ho bude mít od ucha k uchu.

aveneta
20. 6. 2019 • 11:37

"bárbína" Borhyová s vyšklebeným projevem při zprávách....no hlasově to jde, ale vizuelně něco nepřirozeného

majojo
20. 6. 2019 • 10:44

Je opravdu s podivem, že desetiletej kluk ještě nemá vlastní Instagram.

nbrpetr
20. 6. 2019 • 09:43

------------------Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : linky.tk/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.