Přiznání rozněžněné Borhyové: Já je miluji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přiznání rozněžněné Borhyové: Já je miluji!

Lucie Borhyová miminka prostě zboźňuje!
Lucie Borhyová miminka prostě zboźňuje! (Foto: Instagram, TV Nova)

Plavovlasá maminka dvou dítek se stále nemůže nabažit maličkých mrňat. Že by touha po dalším miminku?

„Já je miluji. Když jsem tady, vždycky se kochám. Obdivuji práci lékařů, co dokážou vypiplat z takto malinkatých miminek, které se vejdou do dlaně. Moje děti při narození měly tři kila a já jsem se bála vzít je do náruče, koupat je, abych jim něco neudělala. Když potom vidím tady v inkubátorech malá miminka, která mají třeba 900 gramů, jsem ráda, že moje pomoc směřuje právě tímto směrem," rozplývala se ohledně miminek Lucie Borhyová v Nemocnici Na Bulovce podle webu idnes.cz. Jednačtyřicetiletá moderátorka je totiž už třetím rokem patronkou zdejšího Neonatalogického oddělení.

 



Přečtěte si
FrantaFlinta_2
31. 12. 2019 • 22:26

-bello- Měl byste se stydět jak píšete o předčasně narozených miminkách. Každá maminka, která rodila, ví své a kvalitní lékařské péče není nikdy dost. Ani nechci domýšlet, jaký máte názor na nemocné a staré lidi. A pokud jde o paní Borhyovou, tak stačí se seznámit s fakty, kolik už na dětskou neonatologii poslala peněz - je to na transparentním účtu na který má přístup každý.

-bello-
30. 12. 2019 • 13:43

Abychom si to upřesnili!Co v tomto případě znamená " patronka " !!!
Borhyová má tolik soukromo-výdělečných kšeftů, že tím že půjčí svůj ksicht neonatologům není patronát!
Kromě toho je hodně diskutabilní, zda zachraňovat plody nízké váhy.Je to drsné, ale je to tak. Borhyová by se měla stát spíš patronkou dětí ve " střídavé péči", k tomu má blíž, než k neonatologii , protože je svým plozením dětí bez stálých tatínků mocnou přispěvatelkou .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.