Přijde Koranteng o parťačku? Borhyovou táhne srdce jinam | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přijde Koranteng o parťačku? Borhyovou táhne srdce jinam

Lucie Borhyová a Rey Koranteng
Lucie Borhyová a Rey Koranteng (TV Nova)

Je známé, že se Lucie Borhyová (40) už řadu let věnuje charitě. Tato činnost se pro ni stala srdeční záležitostí, a ona sama přiznala, že díky tomu má vlastně druhou práci. Časopisu Sedmička dokonce naznačila, že je pro ni práce pro charitu důležitější než moderování Televizních novin. Přijde tak TV Nova o slavné moderátorské duo?

„Mám hroznou radost, že se nám daří, protože našemu fondu LuckyBe dětem se podařilo vybrat přes milion korun, za které jsme nakoupili spoustu potřebných věcí pro neonatologické oddělení Nemocnice Na Bulovce,“ svěřila se Sedmičce Borhyová, která tomuto oddělení věnuje svůj čas a energii.

„Je to tak, že mám na bedrech druhou práci. Buď moderuju Televizní noviny, nebo se věnuju nadaci. Obojí mě maximálně naplňuje, ale tohle je pro mě navíc srdeční záležitost,“ přiznala hvězda televize Nova. Je pro ni tedy charitativní činnost cennější a je možné, že časem odejde z televizních obrazovek? Vzhledem k tomu, že Lucie je žena činu, myslíme si, že dvě práce zvládne sympatická blondýna levou zadní. Její parťák Rey Koranteng a fanoušci si tak snad mohou oddychnout.

 Borhyová zazářila v rudé a vynesla šperky od bývalých partnerů: Od současného milence nic!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
4. 1. 2019 • 09:55

Borhyové vzorem následuje moderátorka Perkausová...prostě styl vyumělkovaných bárbín.....není nad to vidět někoho s přirozeným zjevem pochopitelně trochu upraveným pro tv vysílání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.