Koranteng řekl NE kvůli dětem: To už se nesmí opakovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Koranteng řekl NE kvůli dětem: To už se nesmí opakovat!

Rey Koranteng s nejstarší dcerou Vanessou.
Rey Koranteng s nejstarší dcerou Vanessou. (David Malík)

Moderátor Rey Koranteng (45) patří mezi stálice zpravodajství televize Nova. I když ho lidi vídají často po boku kolegyně Lucie Borhyové (41), ve skutečnosti je dlouhé roky ženatý, a s manželkou Monikou má tři děti. Což s sebou nese i problémy.

Moderátor je otcem tří holčiček: Vanessy, Sofie a Leontýny. Ty se prý narodily s odstupem deseti let.  „Teď máme doma čtyřletého prcka. Nalajnovali jsme si to doma tak, že nám to docela funguje. Náš život se momentálně řídí podle školy, školky a rozpisu Televizních novin. Já hodím ráno dceru do školky a tak čtyřikrát týdně ji vidím vzhůru ještě večer, kdy jí čtu pohádku poté, co se vrátím z práce. Vydrží na mě čekat a má vždy tendenci mi vyprávět vše, co se ten den stalo,“ popsal Koranteg pro idnes.cz, jak jejich soužití vypadá.

Z toho důvodu už by ale žádného dalšího potomka s manželkou nechtěli. Touží si totiž užít dcer na maximum. „První dcera Vanessa se narodila v roce 1995. Bylo to tehdy trochu komplikovanější, byli jsme mladí a všechno jsme museli společně budovat. Času bylo málo a já jsem se později přistihl, že si nevybavuji žádné konkrétní příhody z období, když byly dceři dva roky. Řekl jsem si, že to už se nesmí opakovat,“ vysvětlil své důvody moderátor pro uvedený web.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.