Borhyová o synovi (10): Radši se s ním o tom nebavíme… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Borhyová o synovi (10): Radši se s ním o tom nebavíme…

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Jan Tůma)

Moderátorka Lucie Borhyová (40) se pochlubila tím, že vánoční výzdobu má už od 20. listopadu. Vánoce totiž miluje a krásné atmosféry kolem těchto svátků se nemůže nabažit. Usměvavá blondýnka také vyzradila menší trable se stromečkem a Ježíškem. Co se děje?

Kvůli dětem má vánoční stromeček na starosti Ježíšek. Co tím slavná moderátorka myslí? „Nosí ho až třeba 20. prosince v noci. Děti se vždycky ráno vzbudí a jsou nadšené, že už máme stromeček. Až budou větší, budeme ho zdobit spolu, ale teď zachováváme to, že nazdobený stromeček nosí Ježíšek,“ svěřila se s hezkou tradicí Sedmičce Lucie Borhyová. Moderátorka také prozradila, že se synem Lucasem už prožívá menší trable.

„Radši se s ním o tom nebavíme, protože nechci zjišťovat, jestli v Ježíška pořád věří, anebo ne. Myslím si, že asi ne, protože už takové narážky a hlášky měl, ale řekla bych, že si to sám ještě nechce připustit,“ řekla bývalá partnerka Michala Hrdličky. S manželem Karolíny Plíškové má čtyřletou dceru Lindu, se kterou je to zatím jednodušší, ta na Ježíška prý stále věří, a snad ještě dlouho věřit bude.

Borhyová zazářila v rudé a vynesla šperky od bývalých partnerů: Od současného milence nic!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.