Lucie Borhyová: Rozjela vlastní projekt a vydělává statisíce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Lucie Borhyová: Rozjela vlastní projekt a vydělává statisíce

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Jan Tůma)

Lucie Borhyová (39) si po pracovní stránce nemůže stěžovat, ale v osobním životě si prošla opravdu těžkým obdobím. Rozchod s Michalem Hrdličkou (29) byl pro půvabnou moderátorku velká rána. Borhyová ovšem našla cestu, jak myšlenky na smutné období zahnat, rozjela vlastní projekt!

Rozchod Lucie Borhyové a Michala Hrdličky byl dlouho velmi diskutovaným tématem, každý věděl, jak těžkým obdobím moderátorka prochází, ale jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré a moderátorka je toho jasným důkazem.

Stejně jako každá žena, tak i Lucie si po rozchodu potřebovala najít činnost, která by ji zaměstnala a pomohla ji zapomenout na bolestivý rozchod a napadlo ji založit charitativní projekt LuckyBe dětem. „Řešila jsem neúspěch v partnerském životě, což mě odstrčilo na charitativní činnost, protože jsem se potřebovala něčemu pořádně věnovat,“ svěřila se Borhyová magazinu Sedmička. „Vzhledem k tomu, že se dvacet let věnuji různým charitativním projektům – ať už to byli Pampers, UNICEF, Avon proti rakovině prsu, dětské domovy, nebo senioři, má činnost byla rozmělněná. A já jsem se chtěla něčemu věnovat soustavně a naplno, vidět za sebou výsledek, proto jsem se rozhodla pro neonatologii, svou činnost směřovat na jednu věc,“ řekla moderátorka magazinu Sedmička. Borhyová se stala patronkou Neonatologického oddělení nemocnice Na Bulovce a získává finanční prostředky, které poslouží na nákup monitorů, které hlídají životní funkce předčasně narozených miminek. Finanční prostředky získává Lucie prodejem náramků, které sama navrhuje, kšiltovek a různých doplňků. Projekt Lucii v jejím těžkém období velmi pomohl a dělá moderátorce velkou radost. Za spolupráci s Neonatologickým oddělením moderátorka vděčí dle svých slov především osudu. S primářem Martinem Čihařem má velmi úzký vztah a obě své děti porodila Borhyová právě v nemocnici Na Bulovce. „Já miluji děti a tam, když člověk přijde a vidí všechna ta předčasně narozená miminka, úplně malinká, která třeba opravdu bojují o život…Sleduju, co jsou lékaři schopní pro ně udělat, je to něco naprosto neskutečného. To mě opravdu naplňuje,“ řekla moderátorka magazinu Sedmička.

Na video s Lucií Borhyovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
monza
29. 1. 2018 • 08:32

Po tobě ty hňupe pes neštěkl celý tvůj zpackaný život a tak opruzuješ v tzv.diskuzích v bulváru. Vozembouch,to ti sedí,trubko!

jozefe
28. 1. 2018 • 14:59

Adobe Photoshop Elements - ihned zdarma ke stažení

kurna1
28. 1. 2018 • 14:33

Šup do neziskovky, kde se prachy ztrácejí jako houby po dešti. Na to Borhyová jako dělaná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.