Zemětřesení na Nově: Borhyová se musí okamžitě vrátit! Jen tři měsíce po narození dcery... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zemětřesení na Nově: Borhyová se musí okamžitě vrátit! Jen tři měsíce po narození dcery...

Borhyová se s televizí domluvila, že se vrátí o něco dříve. Bude tak muset opustit svoji dceru Lindu.
Borhyová se s televizí domluvila, že se vrátí o něco dříve. Bude tak muset opustit svoji dceru Lindu. (Foto archiv TV Nova, ara. Twitter )

To je fofr! Moderátorka Lucie Boryhová (36) se už v září vrátí do Televizních novin. Stane se tak necelé ti měsíce po narození její dcerky Lindy (2 měsíce). Návrat Borhyové ale způsobí v redakci zpravodajství Novy další personální zemětřesení. Nejvíce na něj doplatí Kristina Kloubková (37), která za ni v současnosti zaskakuje.


S Lucií o jejím návratu vyjednávalo v polovině srpna vedení zpravodajství Novy. „Je tváří té televize, tváří těch zpráv a oni chtějí, aby byla na startu podzimní sezóny zpět. Domluvili se s ní a vše už se připravuje na její návrat, ke kterému dojede v polovině září,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Novy. „Informaci o návratu Lucie Borhyové zatím nemůžeme ani potvrdit ani vyvrátit,“ řekla PR manažerka televize Alžběta Cimová.

Vratké židle...

Boryhová tak svůj návrat z mateřské urychlila. Měla totiž v plánu být doma pět měsíců, tak jako po narození svého syna Lucase (5).

To, že Lucie co nevidět znovu usedne do křesla moderátorky Televizních novin, naznačila jejich další tvář – Markéta Filová (43). Zároveň prozradila, jak to od podzimu bude s personálním obsazením nejsledovanějších zpráv v zemi. „Až se vrátí Lucie, tak bude vysílat ona s Reyem Korantengem, pak Renata Czadernová a Petr Suchoň a také já. Ale ty naše židle jsou vratké, znáte to,“ řekla Fialová v rozhovoru pro rádio Frekvence 1. Podle jejích slov je jasné, že Kristina Kloubková, která měla po návratu Borhyové na obrazovku tvořit třetí dvojici se sporťákem Martinem Pouvou (50), je tak ze hry venku!

Sláva na chvíli

Kloubková od té chvíle, co zaskakuje vedle Korantenga za slavnější kolegyni, ví, že je to jen na chvíli! Ale že půjde jen o tři měsíce? Co tedy bude s Kristinou teď? Buď se od září vrátí do Odpoledních Televizních novin anebo ve zpravodajství skončí úplně. „Možná se vrátím tam, kde jsem byla. Ale nevím, co to bude, já totiž dělala všechno od Snídaně po Ranní nebo Odpolední noviny, uvidíme,“ svěřila své obavy Kloubková před pár dny deníku Aha!. To ale ještě nevěděla, že bude muset tak rychle uvolnit místo Borhyové. „Ona je v těch zprávách šikovná, ale Borhyová mnohem větší lákadlo pro diváky,“ dodal zdroj z televize.



Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
21. 8. 2014 • 13:21

zubni.pasta
21. 8. 2014 • 12:52

Co to je za matku která odejde od maličkýho děcka do práce jenom proto že se bojí o svoji židli ??? Borhyová si zřejmě myslí že by se Nova bez ní sesypala. Kristína je daleko lepší jak celá roztažená a zmalovaná Lucie. Kristína je přirozenější a příjemnější.

govana
21. 8. 2014 • 10:23

Škoda že televize neobsazuje zprávaře dle i toho jak chtějí diváci .Boryhová je přisáté klíště které se bude držet do důchodu a udělá pro to vše.Smutné je že si nepřipustí že i jiní jsou dobří,ba i lepší..Tedy jak nastoupí to zase budou články jak je dobrá že maká a má mimino,bože........ochraňuj nás. Již delší dobu sleduji večer ST1 kde pořady mají úroveň,moderátoři na svém místě a na přání diváků necpou všude reklamy.Převážně dávají italské,francouzské filmy,seriály,necpou všude Ameriku.Jsme v Evropě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.