Krutý PODRAZ na Borhyovou! Rozčílená moderátorka hned volala Novu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krutý PODRAZ na Borhyovou! Rozčílená moderátorka hned volala Novu

Lucie Borhyová se dočkala nepříjemného překvapení.
Lucie Borhyová se dočkala nepříjemného překvapení. (Foto Aha! – Pavel Machan, herminapress.cz, ara)

Zatímco Lucie Borhyová (36) doma běhá kolem své měsíční dcerušky Lindy, kterou má se svým sporťáckým kolegou Michalem Hrdličkou (25), na Nově se podle všeho pomalu rozhořívá boj o moderátorská křesla. A ne vždy úplně čistý…

V současné době Televizní noviny, nejsledovanější zpravodajskou relaci Česka, moderuje po boku Reye Korantenga (40) Kristina Kloubková (37). A jak se zdá, divákům se nová dvojice líbí. Podle informací týdeníku Sedmička dokonce tolik, že na Nově dumají, zda jestli by tahle dvojice mohla společně pokračovat! Podle týdeníků proto zpravodajský web televize Nova vypsal anketu, zda se lidem víc líbí dvojice Lucie-Rey nebo Kristina-Rey. A diváci klikali víc pro Kristinu!

Dosud není jasné, proč vlastně byla anketa na internetu vystavena, když vedení televize dlouho dopředu avizovalo, že Lucie má své místo jisté a že po návratu z mateřské zasedne znovu vedle svého dlouholetého kolegy. Sedmička nicméně spekuluje, že šlo právě o test Novy, koho si diváci přejí víc.

Ať už to bylo jakkoliv, anketa rozhořčila Lucii Borhyovou, zvlášť, když poměrně výrazným rozdílem vyhrávala její konkurentka. „Hned jak si ankety všimla a zjistila, že ji o rok starší a méně známá kolegyně drtí na celé čáře, okamžitě zavolala do televize, jestli si z ní dělají srandu, nebo jak je celá anketa myšlená,“ řekl týdeníku jeho zdroj z Novy s tím, že Borhyová měla dokonce všechny nařknout, že je to celé zmanipulované a že zjevně někdo nestojí o to, aby se vrátila.

Lucčin hněv měl okamžitou odezvu, nelichotivá anketa rychle z nováckého webu zmizela. Přesto ve vzduchu zůstává otázka, jestli přece jen názory hlasujících něco nenapověděly. Co si myslíte vy? Jaký moderátorský pár se líbí víc vám? Hlasujte v anketě, kterou nám snad nikdo nezakáže :)

Anketa

Která moderátorská dvojice se vám líbí víc?
Celkem 13964 hlasujících




Autor:  ph

Přečtěte si
berrun44
15. 9. 2014 • 14:18

Jako herci,zpěváci atd.Kariéra na úkor dítěte.Toho vychovává chůva a po X letech se "umělec" probere a je překvapený že vlastnímu dítěti je milejší jeho chůva a vlastní matku má za kamarádku nebo rovnou za cizího člověka a když pak rodič zemře,tak potomek neuroní slzu.Tito umělci by neměli mít děti protože z nich většinou rostou podobní citoví mrzáci plodící další.

berrun44
15. 9. 2014 • 14:02

Asi je pro Borhyci důležitější práce a mimino má jako naivní pojistku vztahu.

ho.no
14. 8. 2014 • 20:55

savaroman
13. 8. 2014 • 17:26

Lucie by se raději měla starat o to, aby strávila co nejvíce času se svými dětmi, které to potřebují a starost o uvádění zpráv by měla odsunout na druhou kolej. Žádná žena po mateřské nemá svoji práci jistou.

savaroman
13. 8. 2014 • 17:20

Zprávy na Nově nesleduji, ČT i Prima mají zpravodajství na vyšší úrovni, takže je mi šum a fuk kdo zprávy na Nově uvádí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.