První foto po porodu: Lucie Borhyová ukázala nádhernou dceru Lindu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

První foto po porodu: Lucie Borhyová ukázala nádhernou dceru Lindu!

Lucie Borhyová, Michal Hrdlička a jejich Linda.
Lucie Borhyová, Michal Hrdlička a jejich Linda. (Twitter)

Dnes ráno se konečně dočkali! Televizní pár Borhyová-Hrdlička dotáhli své snažení do vítězného konce.

Porod potomka hvězd TV Nova proběhl bez komplikací a na světě je tak malá Linda Hrdličková. U porodu samozřejmě nechyběl hrdý otec Michal Hrdlička. Lucie Borhyová i miminko jsou v pořádku. Po synovi Lucasovi (5) je to pro moderátorku druhé dítě, pro jejího partnera první.

Porod probíhal od nočních hodin v pražské nemocnici Na Bulovce. Není od věci připomenout, že Lucie Borhyová usedla za moderátorský pultík naposledy přesně před týdnem, kdy se také velmi emotivně rozloučila s diváky. Její místo teď dočasně obsadila Kristína Kloubková, která moderuje s Reyem Korantengem.

Borhyová se chce do práce vrátit už za pár měsíců a Kloubková jí místo znovu uvolní. Zatímco doteď Lucie s Michalem plánovali své směny v televizi tak, aby i tam byli co nejvíce spolu, teď se má pomalu vše změnit a budou se střídat tak, aby se o malou Lidu co nejlépe postarali.

Přečtěte si
ivoadler
26. 6. 2014 • 09:21

S tím chvátáním je to pravda, ale... Odfláknutá výchova dítěte se může šeredně vymstít. Takových dětiček, které vychovávaly chůvy, jsou mraky a rostou z nich pěkný zmetkové. Zaslouží si to jak dětičky, tak jejich rodiče.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.