Štastná maminka Borhyová: Porod spustil tajný telefonát! Víme, s kým mluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Štastná maminka Borhyová: Porod spustil tajný telefonát! Víme, s kým mluvila

Na rodinné fotce chybí jen pětiletý Lucas, kterého má Lucka s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem.
Na rodinné fotce chybí jen pětiletý Lucas, kterého má Lucka s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Twitter, TV Nova)

Dlouhý noční telefonát s Hanou Zagorovou (67) a hned ráno porod! Tak přišla na svět první dcera blonďaté zprávařky TV Nova Lucie Borhyové (36) a sporťáka Michala Hrdličky (25). Jmenuje se Linda a »Hanička Písnička« se může od této chvíle pasovat na její dobrou sudičku.

„Dlouho do noci jsme si s Lucinkou telefonovaly a probíraly všechno, co ji teď čeká. Tak nějak tušila, že už to přijde, ale porodní bolesti ještě neměla,“ svěřila Aha! zpěvačka, která tráví léto s manželem Štefanem Margitou (57) ve španělské Malaze. „Ráno nám pak Michal poslal zprávu, že už je malá Linda na světě a já jsem za ně všechny neskutečně šťastná,“ dodala Zagorová rozechvělým hlasem.


Mezi gratulanty byl i její muž. „Lucie a Michal po děťátku toužili a jsem šťastný, že se narodilo hlavně zdravé. Chce se mi zpívat text Zdeňka Borovce ke Carusově písni Jaká to nádhera,“ řekl Aha! telefonicky Štefan Margita.
Lucie s Michalem prý očekávali narození svého prvního potomka každým dnem. „Pořád se nic nehýbalo, až v úterý odpoledne mi nebylo dobře...,“ svěřila novopečená maminka s tím, že rodila celou noc a asistoval u toho tatínek Hrdlička. „Jsem ráda, že to máme za sebou a že jsme to krásně zvládli. Míša byl statečný. Ačkoliv jsem už čtyři noci nespala, jsem plná energie, mám radost z Lindušky,“ dodala dojatá Lucie.

Spojuje je svatba
Lucie Borhyová má k Haně Zagorové už dlouhá léta velmi blízký vztah, stejně jako k jejímu manželovi. Nevlastního otce moderátorky Laca Borhyho si Štefan vybral jako svého svědka na svatbě se zpěvačkou v roce 1992.

Šťastné sedmičky
„Lindička se narodila v 7.07, má 47 cm a 3070 gramů, takže samé šťastné sedmičky,“ shodují se Lucka s Michalem. Maminka i miminko jsou v pořádku a právě v těchto chvílích odpočívají pod dozorem lékařů v nemocničním pokoji



Přečtěte si
anezat
26. 6. 2014 • 23:34

Děkuji. Svatá pravda.

ferdinand6
26. 6. 2014 • 23:06

Tak za měsíc určitě.

tenerife
26. 6. 2014 • 18:49

Lucii a dcerušce přejí hodně zdraví, pohody, ať je táta Michal pěkně rozmazluje.

jozefe
26. 6. 2014 • 16:13

JEN SÁMÉ HVEZDY OBDIVUJETE ALE SEBE NE, PROTO STOJÍTE ZA HOVNO.

meibes
26. 6. 2014 • 15:39

Evidentně to zajímá i vás ...nebo je náhoda že jste otevřel/a článek, přihlásil/a je se do diskuze a okomentoval/a jste příspěvek ;) .... na to že vás to nezajímá tomu věnujete dost času .a to ještě čekám že se příjdete podívat jestli vám někdo odpověděl a budete komentovat znovu ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.