Vztah Bílé a testosteronového anděla v ohrožení? Filipimu šlape na paty Noid! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vztah Bílé a testosteronového anděla v ohrožení? Filipimu šlape na paty Noid!

Bílá má s Noidem harmonický vztah, co na to Filipi?
Bílá má s Noidem harmonický vztah, co na to Filipi? (Foto ara)

Lucie Bílá (52) patří mezi ženy, které mají se svými expartnery idylické vztahy. Například s bývalým manželem Bártou si náklonnost projevují především na sociální síti. Nabízí se tedy otázka, zda Radek Filipi, nynější partner zpěvačky, její vztah s bývalým toleruje anebo si rve vlasy vzteky.

Zpěvačka Lucie Bílá si ráda přidává osobní fotografie na svůj instagramový účet. Krásné komentáře pod fotkou nenalézá jen od neznámých fanoušků, ale i od exmanžela. Václav Noid Bárta (38) Bílou neustále zásobuje lichotivými komentáři a nezapomíná přidávat i zamilované obrázky a zpěvačka mu jeho náklonnost oplácí.

„Koníček,“ napsal dle Sedmičky pod fotku své bývalky Noid a připojil smajlíky se srdíčky v očích. Zpěvačka mu obvykle odpovídá polibky právě prostřednictvím smajlíků.  Je tedy jasné, že ačkoliv už netvoří pár, stále k sobě chovají silné sympatie. Má její nynější láska Radek Filipi žárlit nebo se něčeho dokonce obávat? Těžko říct. Lucie je sice do bývalého fitness trenéra zamilovaná, zpěvák má ale i po letech své kouzlo.

 Lucie Bílá vzpomíná na Karla Svobodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kozinozka
29. 12. 2018 • 18:20

A víš co je to láska?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.