Lucie Bílá se konečně dočkala? Velká rodina díky adopci?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Bílá se konečně dočkala? Velká rodina díky adopci?!

Lucie Bílá se svým snoubencem Radkem Filipim.
Lucie Bílá se svým snoubencem Radkem Filipim. (Instagram)

Naše nejznámější zpěvačka patří mezi srdečné osoby, kterým dělá radost to, když mohou pomoci druhým. Vzhledem k tomu, že je Lucie Bílá velmi movitá, pomohla několika lidem splnit si sny a je známá i tím, že se finančně angažuje ve svém městě. Sama si však podle redakce expres.cz svůj největší sen nesplnila.

Peníze a sláva nejsou vším, to ví i Lucie Bílá (50), která si z celého srdce nejvíce přála velkou a šťastnou rodinu. Kromě toho, že řadu let hledala ideálního partnera, dlouhou dobu řešila i problém s otěhotněním. „Toužila tolik po dítěti, že si hormonální léčbou zničila málem zdraví a musela se z toho dlouho léčit, až se musela smířit s faktem, že bude maminkou jen jednoho dítěte,“ píše již zmíněná redakce.

Její jediný syn Filip se odstěhoval do Francie a zpěvačka by tak ráda dávala lásku a věnovala péči i někomu jinému než jen svému Radkovi. Vzhledem k tomu, že je Filipi (35) v nejlepších letech, je možné, že si pár adoptuje dítě, které jim bude dělat radost. Bílá se nikdy netajila tím, že si přála velkou rodinu, a když sama nemůže mít miminko, adopce by mohla být ideálním řešením. U známé zpěvačky by se každé dítě mělo určitě skvěle.

 Na video s Lucií Bílou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
rukka
29. 3. 2019 • 10:49

Hlavne at tahle myslitelka nikoho neadoptuje - chudak dite

1pravda1
19. 3. 2019 • 11:38

Ale hodně chlapů mladých a zdravých chce své vlastní děti, víme, jak to řešili Krausová s Rodenem, on si našel nějakou zubařku a má s ní dvě děti, s tím, že bude dále s Krausovou, která už děti mu dát nemohla. No a je se zubařkou, krev není voda.

1pravda1
19. 3. 2019 • 11:35

Filípek je údajně gay a žije s přítelem ve Francii, takže ani vnoučátko nebude. Adopce je sobectví, když jeden z partnerů může mít své vlastní dítě. Takže co náhradní matka? Pokud Lucii už vajíčka nezbývají v jejím věku, no tak oplodnění vajíčka dárkyně spermiemi přítele Radka. Ovšem Bílá mění partnery tak po pěti letech a tohoto si ani raději nevzala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.