Lucie Bílá (52): OPUSTIL JI NEJDŮLEŽITĚJŠÍ MUŽ ŽIVOTA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Bílá (52): OPUSTIL JI NEJDŮLEŽITĚJŠÍ MUŽ ŽIVOTA

Velké trápení zpěvačky Lucie Bílé.
Velké trápení zpěvačky Lucie Bílé. (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan, M. Hykl, ara)

Syn se jí už nevrátí! Lucie Bílá (51) se musí vyrovnat s tím, že její jediňáček Filip (23) se rozhodl žít ve Francii. Když ho milující máma s těžkým srdcem pouštěla před lety do světa na zkušenou, nečekala, že je to natrvalo!

„Po synovi se mi moc stýská,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka s tím, že Filip se rozhodl ve Francii nejen studovat, ale i žít. „Moc se mu ta země zalíbila, má tam skvělou partu přátel, se kterými je mu dobře a jdou stejným směrem,“ nezbývá Lucii nic jediného, než respektovat jeho rozhodnutí a nadálku jej v něm podporovat. Ve skrytu duše ale doufá, že si to její syn ještě rozmyslí. Dokonce mu nazpívala srdceryvný vzkaz!

„Myslím na něj opravdu hodně, dokonce jsem pro něj nahrála písničku, která vyjde na nové desce. Je to píseň mámy, která miluje své dítě,“ prozradila Bílá o synovi, který je po nedávném rozchodu s koulouškem Radkem Filipim (33) jediný a nejdůležitější chlap v jejím životě.

Důkazem její mateřské lásky je i to, že o svém dnes již dospělém synovi stále mluví jako o Filípkovi. „Když ho oslovím Filipe, tak se mne hned zeptá, co provedl...“ dodala zpěvačka se smíchem.

Táta je taky světoběžník

Filip zřejmě zdědil toulavé boty po otci, divadelním podnikateli Petru Kratochvílovi (67). Ten žil od roku 1980 v emigraci. Z Rakouska odešel se svou tehdejší ženou Miladou do USA a zakotvil na Floridě, kde měl druhý domov i po návratu do Česka v 90. letech.

Skončí u filmu?

Syn zpěvačky studoval na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku, během studií pracoval jako uvaděč, osvětlovač a kulisák v otcově divadle. Jeho snem je dělat ve filmové produkci a o to se také za hranicemi Česka snaží.

 Lucie Bílá o rozchodu a partnerem: Musíte odejít dřív, než si ublížíte!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
28. 4. 2018 • 19:20

Že jsi idiot tu dokazuje s skoro denně ty bellmeku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.