Bílá slepila lásku: Zásnuby s testosteronovým andělem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bílá slepila lásku: Zásnuby s testosteronovým andělem?

Lucie Bílá líbala expartnera Radka Filipiho
Lucie Bílá líbala expartnera Radka Filipiho (Facebook Lucie Bílá/foto Lukáš Fronc)

Začala to jako velká láska, loni v listopadu však zničehonic přišel konec. Zpěvačka prý musela dát přednost práci před voláním srdce. Dnes je ovšem situace zcela opačná a staronový páreček vrká jako o závod. Můžeme gratulovat?

„Měním status na šťastná,“připsala Lucie Bílá (52) ke snímku z  oslavy 35. narozenin svého asistenta a bodyguarda v jedné osobě Radka Filipi. A fotečka je to hodně výmluvná, očividně znovu lásce propadlá Lucka zde svého Ráďu totiž vášnivě pusinkuje! V podobné atmosféře by za to jeden nedal, kdyby se pohledný fešák konečně rozhoupal a milovanou Lucinku konečně požádal o ručku.

Ještě loni přitom pěvice obhajovala rozchod s testosteronovým andělem, jak Radka jednou nazvala, těmito slovy: „Miluju svoji práci někdy až tak moc, že vyhraje nad partnerstvím. Musela jsem si vybrat, protože Radek Filipi je člověk, na kterého se můžu spolehnout. Stará se o mne, mám ho ráda. Zůstává dál členem mého pracovního týmu.“ 



Přečtěte si
aveneta
9. 7. 2018 • 21:07

Ani se nedivím....kdyby to byla obyčejná žena, tak by ten testosteronový anděl o ní ani kolo neopřel, ale ty miliony dělají divy, tak si Bílá řekla...co bych si neužila....???

Platenik
9. 7. 2018 • 17:18

Fuj...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.