Lucie Bílá o sledovaném návratu ke své staronové lásce Radkovi: Syn Filip mi vynadal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Lucie Bílá o sledovaném návratu ke své staronové lásce Radkovi: Syn Filip mi vynadal!

Lucie Bílá se svým synem Filipem
Lucie Bílá se svým synem Filipem (Facebook / Instagram )

Zalekla se lásky svalnatého Radka Filipiho (35) a pustila ho k vodě. Ale on se nedal a celou dobu o Lucii Bílou (52) usiloval, až dosáhl svého. Největší problém s tím měl její syn Filip (23).

Sama zpěvačka přiznává, že by nadosmrti litovala toho, kdyby se k ní Radek nevrátil. „Jsem tak šťastná, že jsme spolu, a přála bych si, aby to bylo napořád. Chvíli jsem ho nechala jiným ženám, ale teď už je opět jen a jen můj. Vím, že jsem ho od sebe odehnala, protože jsem nevěřila, že je to opravdové,“ svěřila se deníku Aha! Lucie, která po boku urostlého fešáka jen září.



Byla jsem hloupá
„Největší problém s tím měl můj syn Filip. Pořád mi volal a ptal se: Mami, proč ho od sebe odháníš? Vždyť je to skvělej chlap, co tě miluje. A měl pravdu, byla jsem hloupá,“ dodala se smíchem zpěvačka.

Nejen práce
Jejich svazek ještě víc svázal pes Kvido. „Pořídila jsem si ho já, protože jsem psa strašně dlouho chtěla. Ale Radek s námi trávil spoustu času a mně došlo, že vlastně i se mnou. Teď už dokážu nemyslet jen na práci, ale jdeme spolu do kina, na večeři,“ tvrdí Bílá.

Na video s Lucií Bílou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
23. 7. 2018 • 10:02

jardavoembouch.... lidé tzv. celebrity s miliony na kontě mají zcela jiné představy o životě než nějaký "Franta s Kolbenky" a ty možnost báááááááječného života jsou pro koloušky lákavé

aveneta
23. 7. 2018 • 08:41

Spíše si uvědomila, že má již věk a co neurve nyní v pozdním věku již neurve, nebo již jen za těžké prachy....tento mladík se má sice při ní dobře, ale jsou i mnohem větší vyděrači...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.