Lucie Bílá (52) návrat k zajíčkovi myslí vážně: ZÁSNUBNÍ PRSTEN JAKO DŮKAZ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Bílá (52) návrat k zajíčkovi myslí vážně: ZÁSNUBNÍ PRSTEN JAKO DŮKAZ!

Briliant na prsteníčku nelze přehlédnout.
Briliant na prsteníčku nelze přehlédnout. (Foto Aha! – Tonda Tran)

Ruku v ruce jako zamilovaní puberťáci si vyšli do společnosti staronoví milenci Lucie Bílá (52) a Radek Filipi (36). Nešlo si nevšimnout, že zpěvačce září nejen úsměv na tváři, ale opět také briliant na levém prsteníčku. Ten, který po rozchodu přestala nosit!

Briliantový šperk ve stylu zásnubního prstenu věnoval Lucii Radek loni v létě na romantické dovolené u moře. „Nosím ho proto, aby bylo jasné, že jsem zadaná,“ řekla tehdy Aha! zpěvačka. Od ledna 2017 spolu žili v jejím domě v Otvovicích. Zdálo se, že se schyluje ke třetí svatbě. V listopadu ale Bílá na sociální síti najednou prozradila, že se s »testosteronovým andělem« rozešli, ale zůstávají dál ve spojení. „Miluju svoji práci někdy tak moc, že vítězí nad partnerstvím,“ přiznala zpěvačka a na znamení, že je už nezadaná, sundala krásný šperk z prstu.


Po více než půl roce jsou ale Lucie a Radek zase spolu. Jak už Aha! informovalo, dohromady je dal pes Kvído, kterého si zpěvačka pořídila. „Jsem šťastná,“ řekla Aha! Bílá v Novoměstské radnici, kam oba zavítali na vernisáž a oslavu sedmdesátin malíře Kristiana Kodeta. Vodili se s Radkem za ruce a ochotně pózovali fotografům. Svatbu si tam ale zatím nedomlouvali, ani o ní nemluvili.

Růženec pro Kodeta
Lucie Bílá se s Kristianem Kodetem kamarádí už desítky let. Jako dárek mu přinesla vlastnoručně vyrobený růženec, zazpívala tři písničky a na oplátku od něho dostala obraz. Výstava v Novoměstské radnici je k vidění až do 16. září.

Lucie Bílá o orchidejích:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
iveta196
20. 7. 2018 • 07:52

Keby to bola naozaj láska, tak by ju nepotrebovala zverejňovať. Nemala by na to čas, a ani dôvod...

mazd
19. 7. 2018 • 12:28

To manželství nedopadne dobře, měl by jí to Zibi rozmluvit.

aveneta
19. 7. 2018 • 10:27

V podstatě zde platí totéž co u Gregorové se svým zajíčkem.... prostě urvat ze života co se dá a je příjemné člověku, každý zemře a pak je jedno, zda-li byl svatý nebo si života užil ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.