Lucie Bílá (52): K ZAJÍČKOVI SE VRÁTILA KVŮLI PSOVI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Lucie Bílá (52): K ZAJÍČKOVI SE VRÁTILA KVŮLI PSOVI

Lucie září v poslední době štěstím!
Lucie září v poslední době štěstím! (Foto - ara)

Láska hory přenáší! O tom se na vlastní kůži přesvědčila i Lucie Bílá (52). Po rozchodu se zajíčkem Radkem Filipim (35) se s ním v tichosti dala zase dohromady! Poslíčkem lásky bylo štěně.

„Teď už s klidným svědomím můžu změnit svůj status na nezadaná. Miluju svoji práci někdy až tak moc, že vyhraje nad partnerstvím,“ napsala zpěvačka koncem loňského roku na sociální síť. S bývalým fitness trenérem se ale nepřestala stýkat, jelikož pro ni dál pracoval. Jenže člověk míní a život mění. Lucie si pořídila psího miláčka a díky němu se s testosteronovým andělem, jak mu kdysi láskyplně říkala, vídala mimo svou práci častěji a častěji... Až se v sobotu na zpěvaččině Facebooku objevily fotky z Radkovy narozeninové oslavy s tímto komentářem: „Měním status na šťastná.“

Exmilenci jsou opět milenci. „Dal je dohromady pes Kvído,“ potvrdil deníku Aha! zdroj ze zpěvaččina okolí s tím, že Slavice v poslední době jen září a raduje se ze života.

Slavice má na lásku málo času
„Pro Lucii není lehké najít partnera. Neustále pracuje a na seznamování nemá moc času. Radek se po jejím boku projevil jako pan Božský, který zvládá časy dobré i zlé,“ dodal zdroj.

Lucie Bílá o orchidejích:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
-bello-
11. 7. 2018 • 00:59

A koupí mu Harley Davidson tříkolku, aby mohl povozit Kvída místo venčení

nicnezpravda
10. 7. 2018 • 16:28

nebo stávkoval tak mu musela dát vyšší příplatek za rizikovou práci v noci plus ve svátky a o víkendech chudák..bud jí vozí..nebo musí vojíždět

nicnezpravda
10. 7. 2018 • 16:24

jsou zamilované nevidi,neslyší..a nemyslí nebo jen spodkem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.