Václav Noid Bárta a těhotná Eliška: Stáhl lásku pod vodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Václav Noid Bárta a těhotná Eliška: Stáhl lásku pod vodu!

Noid a jeho dvě Elišky. Ta menší ještě není vidět...
Noid a jeho dvě Elišky. Ta menší ještě není vidět... ( Foto Aha! – Marek Pátek, Lucie Drlíková)

Jako nádherná scéna z Vodníka působí fotka uznávané podvodní fotografky Lucie Drlíkové (45). Na ní se pod vodní hladinou něžně objímají Václav Noid Bárta (38) a jeho partnerka Eliška Grabcová(28).

„Eliška si tohle focení moc přála,“ svěřil se rocker, který přestože tak často vystavuje své sexy tělo na veřejnosti, tentokrát zůstal plně oblečen. „Já už jsem modela pod vodou jednou dělal, ale pro Elišku to bylo poprvé. Říkala, že ji to s bříškem více nadnáší, tak jsem jí pod tou vodou musel trošku podržet,“ vylíčil zpěvák s úsměvem jeich zážitky z focení.


Doma jsou přípravy na miminko v plném proudu. „Všechno zvládá na jedničku,“ vychválil Noid svou partnerku, která ale pro jistotu už své pracovní povinnost omezí a bude raději doma. „Miminku teď do bříška často pouštíme moje písničky. Vždycky u toho strašně kope a nejvíce se jí asi líbí nová písnička Noc,“ pochlubil se pyšný táta s tím, že dcera dostane jméno po mamince.



Přečtěte si
ivoadler
26. 8. 2019 • 11:13

Stáhl své lásce pod vodou spoďáry.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.