Noid o rakovině blízké ženy: Musí se to řešit strašně rychle | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Noid o rakovině blízké ženy: Musí se to řešit strašně rychle

Václav Noid Bárta
Václav Noid Bárta (Instagram.com)

Václav Noid Bárta (37) je už druhým rokem patronem Avon pochodu proti rakovině. Tuto akce velmi rád podporuje a bere za důležité prezentovat projekty jako je tento. Zpěvák se také rozpovídal o rakovině, která zasáhla jemu blízkou osobu.

Rakovina je nejzákeřnější nemocí na světě a lidem, kteří trpí touto chorobou, se musí pomáhat a je nutné je podporovat. Toho názoru je i zpěvák Václav Noid Bárta, kterého akce Avon pochod proti rakovině dokonce prý dojala. Zpěvák prozradil, že s rakovinou ňader má zkušenosti i žena z jeho blízkého okolí.

„Ta dotyčná si v prsu objevila nějaký útvar, ale naštěstí rychle, takže se to odstranilo. Bylo to úplně v prvopočátku, tudíž následky z toho nebudou a je to dobré. Musí se to akorát řešit strašně rychle a potom se to dá nějakým způsobem docela dobře podchytit. A tohle je podle mě rakovina, která se dá podchytit nejlíp,“ řekl dle Sedmičky Bárta v pořadu TV Barrandov.

 Nabušený Noid: Po roce cvičení ještě nemá dost! Se svaly bude soutěžit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.