Gábina Dvořáková (28): V slzách kvůli Noidovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gábina Dvořáková (28): V slzách kvůli Noidovi!

Noidova manželka Gábina Dvořáková se rozplakala.
Noidova manželka Gábina Dvořáková se rozplakala. (David Kundrát)

Vypadalo to, že Gábina má rozvod s Václavem Noidem pevně ve svých rukou a nic ji nerozhází. Příjemné tlachání s kamarádkou se ale přeměnilo v setkání, při kterém Gábina musela emočně upustit a nestíhala si otírat slzy.

Do teď to vypadalo, že rozvod snáší špatně jen zpěvák Václav Noida Bárta (36), kterého Gábina podvedla s plastickým chirurgem Paulusem. Gábiny sedánek s kamarádkou, ale ukázal, že na tom psychicky není tak dobře, jak se mohla zdát, nebo spíše jak Dvořáková prezentovala. Smutný a prázdný pohled se držel na její tváři. Snažila se držet emoce na uzdě, jakmile ale padlo Noidovo jména, neudržela slzičky a začala plakat. ,,Nezlobte se, já nemůžu..," odpověděla Blesku, když se jí ptali na to, co se stalo.

Na video s Gábinou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
24. 5. 2017 • 09:21

... asi se trápi oba dva , jejich rozchod byl nejspíš unáhlený . Oba dva udělali chybu a záleží na nich jestli si to přiznají a po tom všem se ještě dokáží k sobě vrátit .

xsedmikraska
24. 5. 2017 • 08:40

Ten titulek je nesmyslný. Gábina, když se rozhodla odejít od Noida, byla veselá a spokojená po boku nového kavalíra. Zatímco Noid dostal ránu do zad. Musel být ze všeho v šoku. Žena mu odešla s dítětem, nasadila parohy. Poté si kladla podmínky. Pokud Gábina nyní roní slzy, tak pravděpodobně proto, že ten nový nestojí za moc a možná ji vše došlo. S tím, že se Noid bude bránit, musela přece počítat. Nevěřila snad tomu, že bude s novou známostí žít z peněz Noida? Nicméně mne na fotce nepřijde zničená a to co si utírala pod okem nemusela být slza,ale třeba si odstraňovala řasu. To, že vedle byla akce s krásnými muži, třeba vyhledávala novou příležitost k seznámení. Do hlavy nikomu nevidíme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.