»Špinavý« rozvod Noida: Zásah policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

»Špinavý« rozvod Noida: Zásah policie!

Rozvodová válka Václava Noida Bárty a Gábiny Dvořákové!
Rozvodová válka Václava Noida Bárty a Gábiny Dvořákové! (Foto ara)

Slibovali si lásku do konce života, teď na sebe volají policii. Podle našich informací si Václav Noid Bárta (36) muže zákona naposledy povolal, aby mu pomohli dovolat se práva vídat dceru Terezku (2). Rozvodové tahanice s Gábinou Dvořákovou (28) nabírají opět na síle…

Zvonil, klepal, pak se vrátil se strážníky v zádech. Podle informací deníku Aha! muzikálovému zpěváku bylo opět udepřeno si vyzvednout dceru v domě ve Strakonicích, ve kterém našla útočiště jeho nevěrná bývalka Gábina. 

Shání svědky
Přestože odbor péče o děti rozhádaným manželům určil, kdy si mají dceru předávat, zatím to prý moc nefunguje. Alespoň to veřejně prohlašuje Noid – Terezu prý neviděl zhruba měsíc…Vytočením linky 158 Noid zřejmě zkoušel získat svědky proti Gábině a jejíjmu maření úředního nařízení.

Věří sociálce
„Nebudu řešit spor o dítě přes média. Na druhou stranu jsem rád, že i jejich sousedé vidí, že není v pořádku, abych se nemohl stýkat s dcerou,“ potvrdil deníku Aha! informace o dění kolem domu.

„Nejsem jediný chlap, co po něm chce manželka výživné na sebe a na dítě, přitom mu brání s dítětem být. Ještě stále věřím sociálce. Víc to komentovat nebudu,“ vysvětlil.

Kde je Gábina?

Gábinu jsme zkoušeli kontaktovat, do uzávěrky ale nezvedla telefon ani nereagovala na esemesky. Už v minulosti se však nechala slyšet, že bývalý manžel propadl alkoholu a drogám, kterými tlumil těžké psychické problémy. 

Dokazování je složité
„Je to vymahatelné. Pokud matka nerespektuje nařízení soudu nebo sociálního odboru mohou jí být uloženy sankce. Zpravidla pokuty. Když je to předběžné opatření, tedy není definitivně rozhodnuto, nedochází k žádnému odejmutí nezletilého.

Soud k tomu ale může přihlédnout, až bude rozhodovat o trvalých poměrech. Největší problém je ale dokázat to. Matka řekne – dítě bylo nemocné, nebo že otec nepřišel včas. Řešením může být svědectví třetích osob. Obecně jsou to nicméně velmi složité, dlouhé a děti traumatizující spory,“ komentoval to deníku Aha! ombudsman JUDr. Stanislav Křeček.

Na video s Noidem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.