Prodal vůz, aby měl na léčbu manželčiny rakoviny: Děti mu koupily mustanga zpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prodal vůz, aby měl na léčbu manželčiny rakoviny: Děti mu koupily mustanga zpět!

Prodal vůz, aby měl na léčbu manželčiny rakoviny. Děti mu koupily mustanga zpět po 17 letech!
Prodal vůz, aby měl na léčbu manželčiny rakoviny. Děti mu koupily mustanga zpět po 17 letech! (Foto YouTube.com)

Jedinou věcí, kterou Američan Wesley Ryan (47) miloval tak moc jako svoji rodinu, byl bílý Ford Mustang GT z roku 1993. Když ale jeho manželka Laura onemocněla před sedmnácti lety rakovinou, neváhal ani minutu a prodal ho, aby měl peníze na její léčbu.

„Řekl nám, že prodej auta pro něj byla jedna z největších obětí, kterou kdy rodině přinesl,“ vzpomíná jeho syn Jake. „Udělal by pro nás všechno, ale viděli jsme, jak moc ho to zlomilo,“ dodal.

Na Wesleyho velké gesto ale manželka a děti nikdy nezapomněly. Proto bokem šetřily a jeho milovaného mustanga mu po skoro dvaceti letech vykoupily zpět. Dojatého Texasana, kterého k autu vedly se zavázanýma očima, pak natočily na video.

Když mu předávaly papíry, zaražený Wesley se skoro nezmohl na slovo. „Se ženou jsme ve výchově dětí uspěli, to je ten nejlepší pocit, jaký rodiče mohou mít,“ děkoval se slzami v očích. A k oslavě má rodina ještě jeden důvod: Laura už je 13 let bez rakoviny!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.