Tragédie, kterou zavinil šílenec v mustangu: Tajný pohřeb plný špionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tragédie, kterou zavinil šílenec v mustangu: Tajný pohřeb plný špionů!

Vojtěch Ch. se láskou k silným autům nikdy netajil
Vojtěch Ch. se láskou k silným autům nikdy netajil (Instagram)

Dostane se mu vojenských poct. Poslední rozloučení s tragicky zemřelým zástupcem ředitele Vojenského zpravodajství Milanem Jakubů (†49) se bude konat zítra v obřadní síni jihlavského krematoria. Generál zemřel v sobotu ve Škodě Rapid, když do něho narazil Ford Mustang, který řídil amatérský závodník Vojtěch Ch. (31).

V Jihlavě se pohřeb uskuteční na přání blízkých příbuzných, kteří žijí v obci nedaleko Jihlavy. „Ještě nikdy jsme neměli tak složité přípravy pohřbu, jako je tento,“ zdůraznil mluvčí Služeb města Jihlavy Martin Málek. Služby města Jihlavy jsou provozovatelem nejen obřadní síně, ale i krematoria, kde se rozloučení bude konat. „Bude se jednat o vojenský obřad ve speciálním režimu bez přítomnosti novinářů,“ upřesnil Málek. Podle jeho slov je celý pohřeb v režii armády. Se svým šéfem se totiž budou loučit špičky české špionáže.

Co se stalo?
K tragické dopravní nehodě došlo o víkendu na silnici u Špindlerova Mlýna, kde řidič (31) Fordu Mustang najel do Škody Rapid, v níž zahynul Milan Jakubů, jeho žena utrpěla velmi vážná zranění. Skončila v královéhradecké fakultní nemocnici, podle informací Aha! je při vědomí a s lékaři komunikuje. Manželé prý jeli na nákup...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.