Jak řekl, tak udělal! S Noidem je to prý vážné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jak řekl, tak udělal! S Noidem je to prý vážné

Václav Noid Bárta hodně dře v posilovně, o ženy tak nemá nouzi.
Václav Noid Bárta hodně dře v posilovně, o ženy tak nemá nouzi. (Instagram.com)

Je to jen pár dnů, co se na veřejnost dostala informace, že Václav Noid Bárta (36) má novou známost. Zpěvák se sice tváří tajemně, ale jeho přátelé promluvili a nastínili, že už jsou spolu poměrně daleko.

Václav Noid Bárta se ještě ani nestihl rozvést s modelkou Gábinou Dvořákovou (28), se kterou má dceru Terezku a už to vypadá, že má vážnou známost. S tanečnicí Eliškou Grabcovou se potkal v divadle a dokonce už ji představil i dceři. „Eliška to s malými dětmi umí, protože je učí tancovat. Takže si s Terezkou padly do oka,“ prozradil Noidův přítel webu expres.cz.

Bárta už dříve tvrdil, že na to aby žil jako mnich, nemá věk a navíc se na to necítí. A ze slov jeho přítele je skoro jasné, že svým slovům dostál. „Eliška zůstala i přes noc, takže byli jako rodina,“ dodal zpěvákův kamarád s tím, že všichni tři byli pohromadě i několik dnů.

 Bílá promluvila o Noidově rozchodu! Na čí stranu se přiklonila?

Video se připravuje ...

Noidova ex Bučková o rozvodu Noida: Jak to je s jeho chlastem a drogama?

Video se připravuje ...


 



Přečtěte si
mord
31. 8. 2017 • 14:15

Chudáci čtenáři? tak proč to ctes a potom tady zvracis? Ty jsi opravdu výstavní vypatlanec píšou ty pitomosti pro hlupáky jako jsi ty

6010
31. 8. 2017 • 09:07

A co jako?

bursik
31. 8. 2017 • 06:22

Hruza neda se poslouchat co mluvi tupolevka Buckova, jak jsou prostrykovani cela ta "scena" nejhorsi je videt ty stejne seredne lidi starce-Gott Paroubek Krampol Wagner a jejich mladsi klony blbosti Tak to bylo pred smrti 20 let denne o primitivni Lady Di takove telenovely novinaru aby vydelali.Chudaci ctenari Rychtar Bartosova denne.At zpivaji a hraji ale tolik pozornosti si nejaka Lucka Bila a Noid =nicky ,nezaslouzi mimo jeviste.to by jste se mohli na dedine nechat ostrihat a holic vam take rekne kdo s kym a co radnice a starosta.Mozna vic napinavejsi nez tohle diletantstvi

vochomurka
30. 8. 2017 • 19:53

s Noidem je to prý vážny no jestli to ví i on nebo "jenom" AHA

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.