Nejkrásnější svatby roku 2019: Dyková, Klaus a další | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nejkrásnější svatby roku 2019: Dyková, Klaus a další

Vojta Dyk s Táňou Vilhelmovou už jsou svoji! Tajná svatba na svátek lásky.
Vojta Dyk s Táňou Vilhelmovou už jsou svoji! Tajná svatba na svátek lásky. (Instagram/vojtechdyk_bsideband)

Letos do toho praštilo mnoho celebrit a osobností. Hned na jaře se oženili hlavní představitelé filmových Básníků Pavel Kříž a David Matásek. Svatby se konaly tajně, v příště střeženém zámku, na stadionu, nebo dokonce uprostřed pouště v americké Arizoně.

SHOWBYZNYS

Tatiana Vilhelmová (41) a Vojta Dyk (34)

První máj si pro svůj velký den vybralai herci, kteřá jsou spolu už 9 let a mají syna Aloise (6). Pár si řekl ANO v malé obci Blatnice pod Svatým Antonínkem na místním kopci v utajení. Svatbou se pochlubili na sociální síti o pár dní později.

Natálie Kocábová (35) a Miloš Hoffman 

Dcera Michaela Kocábová (65) se podruhé vdala. Jejím manželem se stal slovenský partner, se kterým má ročního syna Eliota. „Taková výjimečná sobota, já a brácha jedeme do kostela za Miloš Hoffmann,“ napsala Natálie ke květnové fotografii.

Jan Železný (53) a Andrea Drápalová (26)

Oštěpařská legenda do toho praštila už podruhé a hodně stylově. Trojnásobný olympijský vítěz si vzal v září svěřenkyni Andreu na nymburském stadionu přímo v oštěpařském sektoru.

Jaro Pavel Kříž (58) a Jolana (43)

Dva roky před šedesátkou do toho Štěpán Šafránek z Básníků praštil! Důkazem je snubní prsten na levé ruce, který nešlo na filmovém festivalu v Karlových Varech přehlédnout. Herec řekl Ano své přítelkyni Jolaně (43), ze které se stala paní Křížová. 

Duben

David Matásek (56) a Eva Vlachová (31)

Další filmový básník Kendy se počtvrté oženil! ANO řekl své přítelkyni Evě Vlachové, která je o 25 let mladší. David má nejenom čtvrtou ženu, ale i čtyři děti. Veselka proběhla na zahradě, nevěsta byla v bílém a ženich v tmavém obleku.

10. květen

Pavel Cejnar (42) a Veronika 

Moderátor Evropy 2 pojal za manželku svou dlouholetou partnerkou, se se kterou má tříletého syna Matěje. Obřad se uskutečnil na zámku Kunětická hora. Novomanželům hrála po obřadu kapela Eddie Stoilow a Mirai,

11. květen

Olga Špátová (35) a Jan Malíř (71)

Bývalá partnerka zpěvačky Anety Langerové (32) se tajně provdala za kameramana, s nímž vychovává dvouletou dceru Olgu. „Jsem pyšněj na to, že jsem ji dostal pod čepec, brali jsme se letos 11. května,“ potvrdil Malíř, který se nezalekl pověry – svatba v máji, nevěsta na máry.

18. květen

Patrik Vrbovský (42) alias Rytmus a Jasmina Alagič (29)

 V té době těhotná moderátorka a raper si řekli »ano«. Obřad proběhl na přísně střeženém zámku v Pezinku. Místo svatby hlídala ochranka a nikdo nezvaný nesměl na obřad proniknout.

18. květen 

Petra Svoboda (36) a Ondřej Křivka (33) 

Svoboda přišla o svobodu. Moderátorka televize Nova se vdala za partnera Ondřeje Křivku (33). Své ano si řekli v kostele svatého Tomáše v Praze na Malé Straně odpoledne za účasti rodiny a nejbližších přátel. Tři měsíce po svatbě se stali rodiči syna Eduarda. 

30. květen

Patrik Hezucký (49) a Nikola 

Ještě před padesátkou rozhodl oženit. Na farmě Soběsuky si vzal za manželku svou dlouholetou přítelkyni Nikolu Pastirčákovou. Zasnoubili se loni po sedmi letech vztahu. A v prosinci se jim narodil syn Oliver. 

31. květen

Filip Blažek (46) a Jolana (40)

I přesto, že herec roky tvrdil, že Jolana (39) je jeho manželkou, nebylo tomu tak. Až teprve v březnu loňského roku požádal svou partnerku oficiálně v Římě o ruku. Vzali se na zámečku Jánský vrch v Rychlebských horách.

19. červen

David Gránský (27) a Nikola 

Seriálový fešák už není k mání. Vzal si svoji přítelkyni, kterou požádal o ruku loni. Obřad se odehrál v malebném srubovém městečku v Úžicích v přísném utajení. Přítomná byla jen rodina a nejbližší přátelé.

Červenec

Tereza Voříšková (30) a Matyáš Ramba (27)

Ještě před porodem prvního potomka byla pod čepcem. Tajnou veselku s tanečním popsala velmi detailně. „Závoj je ručně vyšívanej podle kreseb mojí sestry, jsou tam věci, který mám ráda. Včela a medvěd, pravda a láska, svobodná a divoká.“

6. července

  Adéla Gondíková (46) a Jiří Langmajer (53)

Žli spolu dlouhých devět let a nakonec do toho herci praštili. Vzali se v Kostelci u Křížků a pak následoval koncert skupiny s podtitulem Kouba se žení.

13. července

Roman Vojtek (47) a Petra Vraspírová (32)

Herec a zpěvák do toho podruhé praštil. Po tříleté známosti si v naprostém utajení na zámku v Napajedlech vzal muzikálovou herečku Petru Vraspírovou. Pár se novinkou pochlubil dnes na sociální síti.

Srpen

Petra Němcová (40) a Benjamin Larretche

Poté, co jí nevyšly čtyři vážné vztahy, si ji k oltáři odvedl snoubenec s pořadovým číslem pět. Veselka těhotně české topmodelky proběhla na posvátném místě uprostřed pouště Arizony nad městem Sedona. 

10. srpna 

Sandra Parmová (33) a Pavel

Pospíšil Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě je pod čepcem. Svatba se konala v malebné stodole Suška poblíž Znojma. Datum 10. srpna nebylo náhoda, protože v ten samý den, ale před dvěma roky, přišla na svět dcera Emily.

17. srpna

Libor Bouček (39) a Gabriela Bendová (24)

Moderátor vlezl do chomoutu už potřetí. Nejprve se oddal s modelkou Gabrielou na Okoři a velkou oslavu nachystal v penzionu v Číčovicích, kam už se od rána sjížděly různé hvězdy a nechyběla ani Jiřina Bohdalová (88). 

2. září

Miluše Bittnerová (41) a Renda (45) 

To byl fofr! Jen dva dny před narozením dcery Betynky se z ní stala vdaná paní. Realizace obřadu na úřadě pouze se dvěma svědky trvala dva dny, do manželství pak vstoupila v černých šatech a o berlích. Neobešla se bez nich kvůli poraněnému menisku.

POLITIKA

Leden

Jan Klaus (45) a Lucie Trnková (28)

Jan Klaus je druhým synem exprezidenta Václava Klause (78) a pracuje přes 14 let v energetickém gigantu ČEZ. Tam také potkal svou druhou lásku, Lucii Trnkovou, která tam byla zaměstnána jako asistentka generelního ředitele. Po několika měsíční známosti si ji v utajení vzal v tyrolských Alpách, kam nepozval nikoho z rodiny. 

Duben

Pavel Kováčik (64) a Hanka Kováčiková

Šéf poslanců KSČM se podruhé oženil v dubnu. Po dlouhé známosti si vzal členku ochranky Poslanecké sněmovny, kterou každý den potkával v práci. S veselkou se pochlubil svým kolegům na zasedání klubu.

Říjen

Adam Vojtěch (33) a Olga Píšová (34)

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) do toho praštil se svou láskou ze studií, Olgou Píšovou. Svatba byla na zámku Niměřice nedaleko Mladé Boleslavi pouze v rodinném kruhu. Jediného politika, kterého si tam pozvali, tak byl premiér Andrej Babiš (65, ANO). Ten také na sociální síti Facebook propálil, že je ministr v chomoutu.

SPORT

Březen

Pavel Maslák (28) a Nella Borovenová

Českou sprinterskou hvězdu seznámila se studentkou architektury běžkyně Kristýna Mäki. Svatba se měla konat až v létě, ale vše nakonec muselo být urychleno kvůli těhotenství nevěsty.

Květen

Eva Puskarčíková (28) a Lukáš Kristejn (30)

Velká biatlonová veselka proběhla v Bedřichově, elitní závodnice si brala někdejšího reprezentanta. Ze svatební cesty sešlo, hned ráno po obřadu uháněla Eva na soustředění na Mallorku.

Červen

Denisa Rosolová (33) a Adam Sebastian Helcelet (28)

Překážkářka s desetibojařem svůj den D tajili, pak se oba atleti vzali na poli! „Nemohla jsem chtít krásnější svatbu,“ vyznala se Denisa, která už dříve byla provdaná za tenistu Rosola.

Červen

Jiří Veselý (26) a Denisa Somrová

Českého tenistu uhranula krásná číšnice v jedné z prostějovských restaurací a už se od ní nehnul. Nejprve si pořídili psíka, letos v březnu se jim narodila dcerka Sofie a v létě se brali.

Červen

David Limberský (36) a Lenka Olbertová

Plzeňský fotbalový rebel má sice s dlouholetou přítelkyní Míšou dvě děti, ale za choť pojal až sličnou modelku Lenku. Svatbu měli nadvakrát – na exotickém Mauriciu a u Plzně.

Červenec

Tomáš Hertl (26) a Aneta Netolická

Hokejový Žralok si rošťandu Anetu bral na zámku Mcely a hned zjistil, kdo doma bude vládnout. Nevěsta ho škádlila se lžičkou s pamlskem tak dlouho, že se hokejista raději zakousnul do dortu sám.

Říjen

Jiří Prskavec (26) a Tereza Cviklová

Kajakářský mistr světa se potkal se ségrou parťáka Cvikla na vyhlášení ankety Kanoista roku, pak si dali v Praze rande a byla z toho láska jako trám. Mají spolu půlročního synka Jiříka.

ZAHRANIČÍ

Únor

Tommy Lee (57) a Brittany Furlanová (33)

Rocker stylově oslavil den sv. Valentýna. Bubeník populární metalové kapely Mötley Crüe, který měl dříve za ženu i herečku Pamelu Andersonovou, si totiž ve svátek všech zamilovaných vzal svoji současnou přítelkyni, internetovou celebritu.

Únor

Tom Kaulitz (30) a Heidi Klum (46)

Německý pár, který spolu tehdy byl jen pár měsíců, držel informaci o svém obřadu pod pokličkou. Světem ale proběhla zpráva, že v únoru si kytarista s modelkou ve vší tichosti přebrali obřadní list.

Duben

Idris Elba (47) a Sabrina Dhowreová (30)

Herec a také muzikant tmavé pleti, o kterém se šuškalo, že by mohl být novým Jamesem Bondem, se stal ženáčem 26. dubna během obřadu v Marrákeši. Jeho vyvolenou je modelka.

Květen

Karl Glusman a Zoë Kravitzová (30)

Oba herci se vzali už v květnu, ale pravá oslava proběhla až 29. června v Paříži, a to přímo v domě Zoënina otce, rockera Lennyho Kravitze! Nechyběly velké hvězdy šoubyznysu... A to přitom žádost o ruku proběhla doma a jen v papučích!

Červen

Sergio Ramos (33) a Pilar Rubiová

Zasnoubili se až poté, co mu porodila tři synky. Kapitán španělského fotbalového nároďáku za to své lásce nachystal v Seville svatbu snů s houfem celebrit, naživo hrála legendární kapela AC/DC.

Červen

Chris Pratt (40) a Katherine Schwarzeneggerová (29)

8. červen, to byl den, kdy si své »ano« řekli herec a nejstarší dcera Arnolda Schwarzeneggera. Pár spolu randil od června 2018, v lednu 2019 se zasnoubil a v létě se vzali na ranči v San Diegu.

Srpen

Dwayne Johnson (47) a Lauren Hashianová (35)

Herec známý také pod přezdívkou Skála a zpěvačka jsou spolu už dlouho dobu. Lásku stvrdili stylově na Havaji, své »ano« si řekli 18. srpna a se snímky se pochlubili na Instagramu. 

Září

Justin Bieber (25) a Hailey Baldwinová (23)

Svatbou se rozhodl zahnat chmury i kanadský zpěvák, když si 30. září vzal modelku před zraky rodiny a nejbližších přátel, kterých bylo v pětihvězdičkovém hotelu Montage Palmetto Bluff hned 154. Pár už přitom jednu svatbu měl, a to v září 2018 na newoyrské radnici.

Říjen

Cooke Maroney (34) a Jennifer Lawrenceová (29)

Umělec a slavná herečka spolu byli poprvé spatřeni v roce 2018. O necelý rok později si řekli své »ano«. Veselky 19. října pořádané v Newportu se účastnilo 150 hostů včetně hvězd, jako jsou herečky Stoneová či Olsenová.

Říjen

Rafael Nadal (33) a María Francisca Perellová

Po 15 letech vztahu se konečně rozhoupal. Španělský tenisový titán si vzal svou dětskou lásku Xiscu doma na Mallorce, v pevnosti La Fortaleza. Na svatbě nechyběl ani španělský král Juan Carlos I.

2. listopadu

Domenico Martucci(43) a Nikol 

Byl bláznivě zamilovaný do Ivety Bartošové (†48), a nakonec se oženil s její kopií. Italský hrabě pojal za manželku blondýnku Nikol. Obřad proběhl na lodi. V rodné Itálii s novomanželkou hned prožil také líbánky.

Tajné svatby českých celebrit v roce 2019

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Lubica258
22. 2. 2020 • 16:16

My jsme měli vloni také svatbu a jsem rád, že se nám povedla a byla přesně podle manželčiných představ. Já jsem jí do příprav nijak nezasahoval, jen jsem dělal to, co se po mě chtělo. Podílel jsem ale na výběru snubních prstenů. Přece jen jeden také nosím, tak jsem chtěl aby se mi také líbil. Objednali jsme si prsteny z bílého zlata z https://www.sperky-prsteny.cz/ , na které jsme si nechali vyrýt naše jména a datum svatby.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.