Bílá kápla božskou: Pravda o svatbě s Filipim! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bílá kápla božskou: Pravda o svatbě s Filipim!

Lucie Bílá s její láskou.
Lucie Bílá s její láskou. (profimedia.cz)

Lucie Bílá (53) poslední dobou jen září. Může za to její miláček Radek Filipi (36), který ji požádal o ruku. Jak to vidí se svatbou s testosteronovým andělem?

Vdaná už byla dvakrát, a proto nad dalším sňatkem pečlivě přemýšlí a rozebírá veškeré pro a proti. Přeci jen dva rozvody už má za sebou a rozhodně by nechtěla zažít třetí. Radka Filipiho, který ji požádal o ruku, však miluje, a když už mu na žádost o ruku řekla »ANO«, bylo by přinejmenším zvláštní, kdyby se žádná svatba nakonec nekonala. „Jednou to bylo ve zmatku a podruhé proto, že jsem chtěla, aby respektovali někoho, koho vedle mě nerespektovali. A to asi nejsou dobré motivace ke svatbě,“ pověděla o svých předešlých sňatcích.

Jak to vidí nyní?

„Kdybych si to už nezkusila, a vlastně i on, tak bychom už asi dávno byli svoji. My jsme svoji i bez toho papíru. Nebrala bych to jako téma. Je ale logické, že se všichni ptají, a asi by se jim to i líbilo. Já bych ale asi nespěchala,“ pověděla Lucie Bílá podle idnes.cz v pořadu Limuzína, který moderuje Míra Hejda, manžel Zorky Hejdové

 Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.