Bílá v péči lékařů: OCHRNUTÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bílá v péči lékařů: OCHRNUTÍ!

Velké trápení zpěvačky Lucie Bílé.
Velké trápení zpěvačky Lucie Bílé. (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan, M. Hykl, ara)

Zpěvačka Lucie Bílá (52) má kromě zpívání ještě jinou vášeň – tvorbu vlastnoručně vyráběných andělíčků. Té neváhala obětovat každou volnou chvilku. Jenže to nakonec podle týdeníku Sedmička odneslo závažným způsobem její zdraví. Bolestí nenohla hýbat rukou a tak vyfasovalo od lékařů definitivní zákaz!

„Loni jsem ujela 65 tisíc kilometrů v autě a celou dobu dělala andělíčky. Je to opravdu hodně hodin,“ přiznala zpěvačka. S tím už je ale konec, odnesla to totiž její krční páteř. „To už mám od doktorů definitivně zakázáno,“ přiznala zpěvačka podle uvedeného magazínu. Ta kvůli zdravotním obtížím musela nakonec vyhledat lékaře.

„Ano, trošku jsem to přepískla. Já jsem měla vánoční turné a třeba na svém vánočním koncertě prodala asi devět tisíc andělíčků. Koupila jsem za to pět invalidních vozíků, ale trošku jsem si namohla rameno,“ svěřila se Lucie Bílá v rozhovoru pro Český rozhlas.

Navzdory tomu ale osobité šperky vyrábí dál. „Já jsem si ty ruce fakt oddělala, ale dokud to budu moct dělat, budu to dělat já a nenechám si pomáhat,“ stojí si za svým zpěvačka, která nechce zklamat své fanoušky a nabízet jim „své“ andělíčky, které by vyráběl ve skutečnosti někdo za ní.

„V každém tom andělíčku a v každém tom růženci je moje energie,“ vysvětlila zpěvačka. Což je podle ní důležité, protože je přesvědčená, že kdo má štěstí, měl by jej předávat dál, jinak o něj přijde.

Lucie Bílá promluvila o tom, jak si vzájemně dělají s přítelem radost: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cukrenka
29. 3. 2019 • 14:17

mořžná je to karpální syndrom a teď to už dělají šetrněji, neřeže se. etrně

janakveton
28. 3. 2019 • 23:35

Nic se nemá přehánět, paní Bílá nebo Zaňáková, nebo jak chcete. Ani víra ne! Teď vám ti andělíčci a růžence prd pomůžou, abyste věděla!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.