Prachař s Kotkem: Strach z missek! Zaštítili se partnerkami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Prachař s Kotkem: Strach z missek! Zaštítili se partnerkami

Jakub Prachař a Vojta Kotek
Jakub Prachař a Vojta Kotek (FTV Prima)

Tolik krásy pohromadě, až oči přecházely! Do dnešního pořadu Máme rádi Česko přijaly účast missky. Lucie Bednářová Hadašová(37), Iveta Lutovská (40) a Tereza Fajksová (34) v týmu Vojty Kotka (36) na jedné straně a Justýna Zedníková (20), Karolína Kopíncová (26) a Nikola Uhlířová (26) u Jakuba Prachaře (40).

Šéfové týmů se tolika krásek nakonec trochu zalekli. Zvlášť když Vojta i Jakub s miss Zedníkovou nedávno točili film Jedeme na teambuilding. Jak vyšlo v zábavné vědomostní soutěži najevo, pro jistotu si na natáčení vzali své partnerky. „Moje žena byla účastna toho natáčení. Já jsem ji tam vzal s sebou i se svým synkem,“ prozradil Kotek.

Překvapivá zpověď Vojty Kotka o těžkém porodu a hrozba žaloby v Máme rádi Česko

Video se připravuje ...

„Já jsem tam byl taky chvilku s přítelkyní. A když jsem tam byl sám, tak jsem se radši zamknul na pokoji a zahodil jsem klíč,“ vtipkoval Prachař. „Bylo to naše společné rozhodnutí,“ řekl o své partnerce Saře Sandevě (26). Moderátora Libora Boučka (43) zajímalo, jak hodnotí tuto spolupráci sama Justýna. „Bylo to skvělé. Užila jsem si to a musím říct, že právě díky nim,“ pochválila herce Zedníková.

Drsný vzkaz od Sandevy

Prachař tentokrát dorazil do studia s krabičkou z domova. Každý týden po odvysílání pořadu Máme rádi Česko totiž chodí to televize e-maily pobouřených diváků, že vždy spořádá přichystané občerstvení. „Lidi píšou ošklivé dopisy, že jsem prase a že tady všechno jím. Tak jsem si začal nosit svačinu z domova, kterou mi vždycky udělá máma. Tohle ale bude nejspíš od mojí holky. Jo, je to od ní, mám tady i vzkaz: S nikým se v práci nebav a mazej hned domů!“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.