Naši olympionici a mistři světa v Máme rádi Česko: Totální propadák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Naši olympionici a mistři světa v Máme rádi Česko: Totální propadák

Tým Jakuba Prachaře. (zleva): Kateřina Siniaková (tenistka), David Schweiner (plážový volejbalista), Martin Fuksa (kanoista)
Tým Jakuba Prachaře. (zleva): Kateřina Siniaková (tenistka), David Schweiner (plážový volejbalista), Martin Fuksa (kanoista) (Foto Aha! – Pavel Machan, FTV Prima)

Čeká je nevídané pokoření! V pořadu Máme rádi Česko vyjde dnes najevo, jak si stojí se slávou herečka Aňa Geislerová (48), kuchař Přemek Forejt (37) či zpěváci Bára Basiková (61) a Jan Bendig (30). Čeští olympionici o nich nemají ani tušení!

Světová tenisová jednička ve čtyřhře Kateřina Siniaková (27) a její partner tenista Tomáš Macháč (23), mistři světa v plážovém volejbalu David Schweiner (29) a Ondřej Perušič (29), několikanásobný mistr světa v kanoistice Martin Fuksa (30) a olympijská lukostřelkyně Marie Horáčková (26) přijali účast v zábavném soutěžním pořadu na Primě.

Překvapivá zpověď Vojty Kotka o těžkém porodu a hrozba žaloby v Máme rádi Česko

Video se připravuje ...

Cizí tváře

Znalosti o geografii Česka, v nichž se také soutěží, prokázali výtečné, ač jezdí po světě. Tváře herců a zpěváků jsou jim ale úplně cizí! „Herečka, zrzavá, s Táňou Vilhelmovou byly taková dvojice. Má několik sester...“ snažil se Vojta Kotek (36) popsat Aňu Geislerovou. Marně. V popisu zpěváka Honzy Bendiga šel ještě dál. „Zpěvák, byl v SuperStar a nedávno ho někdo posypal moukou. Je snědší... Pojďme pryč,“ uvědomil si rychle Kotek, na jak tenkém ledě stojí.

Ani náhodou

„To si ty lidi na těch kartičkách myslej, že je všichni znaj, a ani náhodou!“ bavil se jedovatě na účet svých kolegů ze showbyznysu Jakub Prachař (40). „Je to sebeuvědomění si toho, jak je člověk důležitý v případě, že se nevěnuje sportu,“ přitakal mu Libor Bouček (43), který pořad moderuje.

Máme rádi Česko: Only You v podání Jakuba Prachaře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.