Skandál jako hrom: Bouček se ukázal, Havlová zachraňovala situaci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Skandál jako hrom: Bouček se ukázal, Havlová zachraňovala situaci

Campari party - Libor Bouček
Campari party - Libor Bouček (CNC_Pavel Machan, Marek Pátek)

Kdo sledoval předávání ocenění Český lev, patrně mu neunikl proslov režisérky ruského původu Darji Kaščejevové, která si děkovný pult patrně spletla s fenimistickou demonstrací. Její litanii musel ukončit poměrně radikálně i sám režisér galavečera. K nastalé situaci se vyjádřil nejlépe placený moderátor Libor Bouček (42), který ubrečený monolog vítězky v kategorii nejlepší studentský film, roznesl na kopytech. 

„Jsem čerstvá absolventka FAMU, mám za sebou nějaké úspěchy, jsem žena, je mi 37 let, moje vaječníky stárnou a teď se musím rozhodnout, co s tím. Proč musím volit mezi mateřstvím a tvorbou? Jen proto, že jsem se narodila s dělohou,“ zaznělo také v jejím projevu, který byl ze strany pořadatelů raději ukončen.

Libor Bouček s manželkou na přehlídce: Poprvé bez syna!

Video se připravuje ...

Bouček na její slova reagoval na svých sociálních sítích. „Je mi 43 let. Asi nejvyšší čas mít děti. Bůhví, jak budu fungovat dál a nechci na jejich maturáku být zaměňován za dědečka. Tak je mám. O víkendu byli mí kamarádi na Lvech, další ve vyprodaným O2 Universu a další na kšeftu v Krkonoších. Ten kšeft jsem odmítl. A vařil rajskou, umyl synovi zadek a asistoval při koupeli dcery. Ale kde jsem moh bejt. Proč musím volit mezi tvorbou a rodičovstvím?“ napsal, čímž sklidil bouřlivé ovace. 

Souhlas s jeho prohlášením vyjádřila i bývalá první dáma. „Libore, velmi souhlasím. A tímto způsobem brát ostatním čas na děkovnou řeč je čistý egoismus,“ vzkázala mu Dagmar Havlová

Moderátor Libor Bouček: Sám sobě agentem!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Ladislav Horák
15. 3. 2024 • 11:01

Bože, no tak zkusila zalovit v kruzích uměleckých, a vy hned takhle ošklivě.

dama
14. 3. 2024 • 10:22

Jaký skandál? Bouček má pravdu, tak o čem je řeč... Ve svém okolí neznám člověka, který by s ním nesouhlasil !!!

AHel
13. 3. 2024 • 17:24

Svět se zbláznil, tolerujeme už všechno a všechny a tak se nám to takto vrací, udělali jsme si to sami, jsme táááááááááááák tolerantní, tak nevím proč, to tady najednou u nějaké paní neplatí.....aha.... jsme vlastně falešně tolerantní, jen k někomu a jen k něčemu...takto je tedy snad ještě horší zpráva.... konec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.