Bílá v šoku: Na koncertu ji napadl opilec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Bílá v šoku: Na koncertu ji napadl opilec

Zpěvačka Lucie Bílá.
Zpěvačka Lucie Bílá. (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan, M. Hykl, ara)

Třebaže ji její tatínek vštěpoval, že by se raději měla věnovat řemeslu a doporučoval dceři před lety, ať vezme místo ve sklárnách, Lucii Bílou (52) to k hudbě táhlo a prosadila si svou. I když je občas zpívání před lidmi i poměrně nebezpečným povoláním. Sama Zlatá slavice má dost šokující zážitek.

Zpěvačka nedávno v rádiu Impuls zavzpomínala, že si dodnes pamatuje na okamžik, kdy věděla, že hudební cesta pro ni bude ta pravá. „A přesně si vzpomenu, kde seděla maminka. Tenkrát se ve mně zrodila zpěvačka,“ řekla ve vysílání.

Zajímavé u Lucie ale je, že produkce jiných hudebních es moc nevyhledává. Zvláště na koncert jedné hvězdné interpretky  velmi nerada vzpomíná. „Na koncertu Madonny mě napadl opilec, takže jsem odešla. Na Pink Floyd se mi udělalo špatně, bylo to v době, kdy jsem čekala syna Filipa. A na koncertu Beyoncé jsem se asi hodinu a půl podepisovala. Potom se ukázalo, že mi někdo prodal falešné vstupenky. Takže chvíli trvalo, než mi našli náhradní místo. Nikdy nikomu nevěřte a nekupujte nic na rychlo, ať nenaletíte jako já s falešnými lístky,“ přiznala podle webu idnes.cz svoje nepříjemné zážitky z velkých show tato česká hvězda, která v polovině října představí svoji novou desku.

Čeho se Lucie Bílá kvůli svému příteli nadobro zřekla? Na její otevřené přiznání se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.